Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Alf Rehn FilmMe:n neuvonantajaksi

FilmMe

Alf Rehn FilmMe:n neuvonantajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 14.11.2013 klo 14:18
Julkaisija: FilmMe

Oululainen automaattisen videokamerajärjestelmän kehittänyt FilmMe Group Oy ja professori Alf Rehn ovat tehneet sopimuksen, jonka mukaan Rehn ryhtyy FilmMe:n neuvonantajaksi. Sopimus astuu voimaan heti.

FilmMe on muistibisneksessä

"Olen seurannut FilmMe:tä sen alkuajoista saakka. Tämä nuori ja innovatiivinen oululaisjoukkio sai huomioni varsin vakuuttavalla markkinoinnillaan, jollaista harvemmin näin uusissa yrityksissä näkee. Lisäksi tuotehan on aivan huikea. Se, että voit jatkossa kuvata itseäsi ilman kameramiestä mullistaa käsityksemme siitä mitä muistoja jatkossa saamme talteen. FilmMe on ehdottomasti muistibisneksessä. Ajattele nyt jos olet itse toisella puolella maailmaa työreissulla ja lapsellasi on tämän ensimmäinen jalkapallopeli. Näet lapsesi suorituksen vaikkapa hotellihuoneessasi tietokoneeltasi, eikä sinun ole tarvinnut tehdä mitään järjestelyitä tämän eteen. FilmMe:n avulla voi tallentaa kaikki oman elämän ja läheisten tähtihetket", professori Rehn sanoo.

FilmMe tähtää suoraan kansainvälisille markkinoille. Sillä on nyt edustus kymmenessä maassa ja uusia markkinoita kartoitetaan jatkuvasti. FilmMe:n takana ovat oululaiset Tapio Koivukangas, Lauri Salovaara ja Jani Lehto, jotka perustivat yrityksen vuonna 2011. Myynti alkoi heinäkuussa 2013 ja ensimmäiset järjestelmät on toimitettu asiakkaille Suomeen ja Espanjaan.

FilmMe:n toimitusjohtaja Tapio Koivukangas: "Olemme pieni mutta kasvava yritys työllistäen nyt seitsemän filmaria, kuten me itseämme kutsumme. Ainoa tavoitteemme on olla markkinajohtaja alallamme ja siihen tarvitsemme yhteistyökumppaneita maailman huipulta. Alf Rehnin mukaantulo antaa meille juuri sitä sparrausta mitä tarvitsemme saavuttaaksemme tavoitteemme. Lisäksi hänen suhdeverkostonsa on sellainen, että jo se avaa meille ovia oikeisiin paikkoihin. Olen erittäin tyytyväinen tästä yhteistyöstä."

Alf Rehn on kansainvälisesti listattu ja arvostettu bisnesajattelija, puhuja ja kirjoittaja, jolta on ilmestynyt tieteellisten julkaisujen lisäksi useita kirjoja, ja hän on myös aktiivinen kolumnisti.

FilmMe on kehittänyt videokamerajärjestelmän, joka seuraa kohdettaan automaattisesti zoomaten. Kun käyttäjä saapuu alueelle, jonne on asennettu FilmMe:n videokamerajärjestelmä, tunnistaa videokamera käyttäjän tämän rannekkeesta.

Käyttäjä painaa rannekkeessaan olevaa nappia ja videokamera käynnistää kuvauksen seuraten kohdettaan zoomaten. Kun käyttäjä painaa samaista nappia uudestaan, loppuu kuvaus ja video latautuu automaattisesti tämän omalle tilille osoitteeseen  www.filmme.tv.

FilmMe on palkittu kaikkien aikojen ennätyspisteillä kansainvälisessä Money Talks –sijoittajatapahtumassa Espoossa lokakuussa 2012. Lisäksi FilmMe valittiin Innovation Awardsien ehdokkaaksi maailman suurimmassa hevosalan tapahtumassa, Equitanassa, Saksassa maaliskuussa 2013 lähes tuhannen näytteilleasettajan joukosta.

 

Automaattisen videokamerajärjestelmän asennukset aloitettiin heinäkuussa ja nyt niitä on asennettu Suomen lisäksi Espanjaan Mallorcan saarelle. Ratsastuksen ja tanssin lisäksi FilmMe:tä voi jatkossa käyttää missä tahansa lajissa, jossa halutaan videoida omaa suoritustaan.

 

Vapaasti käytettävä kuvamateriaali: www.filmme.tv/press

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

 

Alf Rehn

alf.rehn@me.com

 

FilmMe Group Oy

Tapio Koivukangas, Toimitusjohtaja

+358 40 5410 544

tapio.koivukangas@filmme.tv

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs