Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Ahti Junttila Koivukosken toimitusjohtajaksi

Päätoimija Oyj

Ahti Junttila Koivukosken toimitusjohtajaksi

Nimitys.
Julkaistu: 13.05.2015 klo 11:59
Julkaisija: Päätoimija Oyj

Päätoimija-konserniin kuuluva Rakennusliike Koivukoski on nimittänyt Ahti Junttilan yhtiön toimitusjohtajaksi. Junttila aloittaa tehtävässä kesäkuun aikana. Nykyinen toimitusjohtaja Tomi Koivukoski siirtyy omasta pyynnöstään konsernin kaupalliseen hankekehitykseen. Tomi Koivukoski on myös Päätoimija Oyj:n hallituksen jäsen.

Rakennusliike Koivukoski on kehittänyt tehokkaan konseptin yritystilojen rakentamiseen.

Koivukosken liikevaihto on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja kuluvalta vuodelta yhtiö tavoittelee yli 30 miljoonan euron liikevaihtoa. Rakennusliike Koivukoski toimii valtakunnallisesti ja on toteuttanut satoja yritysten toimitiloja mm. pääkaupunkiseudulla.

Rakennusinsinööri Ahti Junttilan (s.1961) kokemus on kertynyt rakennusyrittäjyydestä, Engeliltä, Tekmannilta ja Skanskalta. Viimeiset kahdeksan vuotta Ahti Junttila on toiminut arvostetussa alan kattojärjestössä, Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL -liiton toimitusjohtajana. Hän hoitaa luottamustehtäviänsä ja nykyistä tehtäväänsä siirtymäaikana osittain yhtäaikaisesti uuden tehtävän kanssa.

On hienoa päästä jälleen toteuttamaan osaamistaan käytäntöön ja työmaille. Laajassa verkostossani on myös Päätoimija-konsernille tärkeitä yhteistyökumppaneita”, Ahti Junttila kertoo.

Rakennusliike Koivukoski hakee strategiassaan uutta kasvua. Ahti Junttilan tehtävänä on johtaa yritys vahvaan kasvuun myös maantieteellisesti.

Lisätietoja:

Asko Myllymäki p. 040 527 3294 asko.myllymaki@paatoimija.fi

liiketoimintajohtaja

Tomi Koivukoski p. 0400 666 548 tomi.koivukoski@koivukoski.fi

Toimitusjohtaja

Päätoimija on Suomen suurimpia rakennus- ja kiinteistöalan konserneja. Suosiomme perustuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseen, kustannustehokkaaseen suunnitteluun ja rakentamiseen. Päätoimija-konserniin kuuluu kempeleläisen emoyhtiön lisäksi kahdeksan eri puolilla Suomea sijaitsevaa tytäryhtiötä. Työllistämme yhteensä n. 400 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2014 oli n. 171 miljoonaa euroa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs