Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » AHLSTRÖM CAPITAL OY:N TOIMITUSJOHTAJA PANU ROUTILA JÄTTÄÄ YHTIÖN

AHLSTRÖM CAPITAL OY:N TOIMITUSJOHTAJA PANU ROUTILA JÄTTÄÄ YHTIÖN

Tiedote.
Julkaistu: 29.07.2015 klo 09:01
Julkaisija: Ahlström Capital

Ahlström Capital Oy:n toimitusjohtaja Panu Routila on ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä siirtyäkseen Konecranes Oyj:n toimitusjohtajaksi. Routila jättää tehtävänsä viimeistään 31.12.2015. Rekrytointiprosessi uuden toimitusjohtajan löytämiseksi on käynnistetty.

”Kuluneet lähes kahdeksan vuotta Ahlström Capitalin toimitusjohtajana ovat olleet antoisia ja opettaneet minulle paljon. Jätän jälkeeni taloudellisesti vakaan, huomattavasti kasvaneen ja aktiivisesti sijoituksiaan kehittävän yhtiön”, toteaa toimitusjohtaja Panu Routila.

”Kiitämme Panu Routilaa hänen arvokkaasta panostuksestaan Ahlström Capitalin kehittämiseksi ja onnittelemme häntä uuden toimen johdosta. Routilan toimitusjohtajakauden aikana Ahlström Capital on noussut suomalaisten sijoitusyhtiöiden eturiviin. Yhtiö on viime vuosina menestyksekkäästi kasvattanut arvoaan portfoliotaan kehittämällä sekä tekemällä onnistuneita irtaantumisia ja uusinvestointeja. Jatkamme vastuullista ja pitkäjänteistä sijoittamista”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Mikael Lilius.

Lisätietoja:
Panu Routila, toimitusjohtaja, Ahlström Capital Oy
Mikael Lilius, hallituksen puheenjohtaja, Ahlström Capital Oy
Molempien soittopyynnöt: Sandra Sandholm puh: 044 0880316

Ahlström Capital
Ahlström Capital on yksi Suomen suurimmista sijoitusyhtiöistä. Se tuottaa osakkeenomistajilleen lisäarvoa sijoittamalla noteerattuihin ja noteeraamattomiin yrityksiin sekä kiinteistöihin. Ahlström Capital -konsernin taseen loppusumma on noin 1,3 miljardia euroa ja konsernin vuotuinen liikevaihto on noin 1,5 miljardia euroa. Ahlström Capitalin portfolioon kuuluvat merkittävät omistukset pörssiyhtiöissä Ahlstrom Oyj, Munksjö Oyj ja Suominen Oyj. Lisäksi portfolioon kuuluvat suorat teolliset sijoitukset Destia Group Oyj:ssä, Enics AG:ssa ja ÅR Packaging Group AB:ssa, sekä merkittävät kiinteistö- ja metsäomaisuudet.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs