Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » ABC-ketju ja Posti sopivat yhteistyöstä polttonesteiden hintatietojen keräämisessä

Posti Group

ABC-ketju ja Posti sopivat yhteistyöstä polttonesteiden hintatietojen keräämisessä

Tiedote.
Julkaistu: 21.04.2017 klo 13:05
Julkaisija: Posti Group

S-ryhmän ABC-ketju ja Posti ovat allekirjoittaneet 21.4. sopimuksen yhteistyöstä, jossa Postin työntekijät alkavat kerätä polttonesteiden hintatietoja S-ryhmän osuuskauppojen käyttöön. Yhteistyöstä oli jo aiemmin kirjoittelua mediassa, mutta tuolloin yhteistyöstä ei ollut sopimusta, minkä vuoksi kumpikaan osapuoli ei voinut kommentoida sitä.

Postin työntekijät keräävät polttonesteiden hintatietoja erikseen sovittavilla alueilla.

– Meillä on erilaisia tapoja kerätä markkinatietoja eri puolilla Suomea. Pääosin tietoja kerätään oman henkilökunnan voimin, mutta paikoin käytämme myös yhteistyökumppaneita apuna. Posti on nyt yksi näistä paikallisesti käytetyistä yhteistyökumppaneistamme, ABC-ketjujohtaja Antti Heikkinen kertoo.

Reaaliaikainen ja kattava hintaseuranta on ABC-ketjulle tärkeää, jotta se pystyy tiukassa tolppahintakilpailussa tarjoamaan asiakkailleen edullisia polttonesteitä.

– Postin etu datankeräämisen kumppanina on koko maan kattava verkosto ja postireitit, jotka kierrämme joka arkipäivä. Uudet älyteknologiat mahdollistavat erilaisen datan keräämisen yritysten ja yhteiskunnan tarpeisiin. Uusi liiketoiminta on Postille tärkeää digitalisoituvassa maailmassa, ja kumppanuus ABC:n kanssa tuo lisää työtä verkostollemme, Postin liiketoimintajohtaja Mika Nikkola sanoo.

Lisätietoja medialle:

Ketjujohtaja Antti Heikkinen, SOK ABC-ketjuohjaus, p. 010 7680805 , antti.heikkinen@sok.fi

Postin MediaDesk: puh. 020 452 3366 (ma-pe klo 9.00-16.30)


Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta 10 maassa. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 1 608 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 20 500 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs