Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Aalto-yliopisto ja SomePitching ry. yhdessä kasvuyrittäjyyden asialla – Startup Sauna Warmup –tapahtuma Oulussa 23.3.2011

SoMePitching ry

Aalto-yliopisto ja SomePitching ry. yhdessä kasvuyrittäjyyden asialla – Startup Sauna Warmup –tapahtuma Oulussa 23.3.2011

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2011 klo 08:41
Julkaisija: SoMePitching ry

Kaksi merkittävää uusien yritysten syntymistä ja kasvuyrittäjyyttä edistävää tahoa – Aalto yliopistoon keväällä 2010 perustettu Venture Garage ja maaliskuun alussa 2011 virallisesti lanseerattu, verkossa käytävä liikeideakilpailu SoMePitching.com järjestävät yhdessä Startup Sauna Warmup –tapahtuman Oulussa keskiviikkona 23.3. 2011. Tapahtuma on suunnattu sellaisille tiimeille, joilla on jo olemassa demo tai prototyyppi omasta tuotteestaan.

Startup Sauna Warmup –kiertue vierailee maalis-huhtikuun 2011 aikana yhteensä kahdeksassa kaupungissa Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Venäjällä. Jokaisessa kaupungissa kymmenkunta parasta tiimiä pääsee esittelemään omaa tuotettaan tai palveluaan tuomaristolle ja kunkin kaupungin voittaja saa 1000 euroa palkintorahaa ja kutsun osallistua kuuden viikon pituiseen intensiiviohjelmaan Venture Garagen tiloissa Helsingissä.

SoMePitching.com on Oulun-tapahtuman sponsori ja pääyhteistyökumppani, jonka roolina on auttaa löytämään alueen parhaat startup-yritykset: sellaiset yritykset, joiden liikeideoissa on merkittävää kaupallista potentiaalia, mutta jotka tarvitsevat vielä vetoapua tehdäkseen läpimurtonsa markkinoille; nimenomaan tällaista vetoapua nämä kaksi yhteisöä tarjoavat.

Somepitching.com-kilpailu eroaa Aalto-yliopiston sisarestaan siten, että siinä parhaiten sijoittuneet tiimit palkitaan erilaisilla palveluilla ja tuotteilla, joita jokainen startup-yrittäjä tarvitsee. Kilpailun sponsoreina toimivat muun muassa Oulun Osuuspankki, lakiasiaintoimisto Turunen & Ignatius, sosiaalisen median seurantapalvelu SoMeMonitor, internetpalveluntarjoaja Netplaza, sekä Kiitos Henkilöstöpalvelut. Tähän mennessä julkistettujen palkintojen yhteisarvo on jo noin 20 000 euroa. Toinen merkittävä eroavaisuus on se, että Somepitching.com on täysin paikka- ja aikasitoutumaton, sillä kilpailu käydään ja sen arvostelu tapahtuu kokonaisuudessaan internetin välityksellä.

Somepitching.com –kilpailun rekisteröityminen alkaa 14.3. 2011 osoitteessa www.somepitching.com. Ilmoittautumisaikaa on kaksi viikkoa, sillä itse kilpailu ja äänestys käynnistyvät 28.3. Kilpailun kesto on kaksi viikkoa. Ensimmäisen viikon aikana yleisö äänestää kaikista kilpailuun jätetyistä esittelyvideoista 10 parasta, jotka pääsevät finaaliin. Toisella viikolla valitaan voittaja yleisön ja kutsutuista asiantuntijoista koostuvan tuomariston yhteistyön tuloksena.

Lisätietoja:
SoMePitching ry:n hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja Tom Laine GSM 0400 296 196,
E-mail tom.laine@somepitching.com. www.somepitching.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs