Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Uusi suomalainen IT-logistiikka-alan palveluntarjoaja perustettu

Uusi suomalainen IT-logistiikka-alan palveluntarjoaja perustettu

Julkaistu: 22.06.2010 klo 15:16
Julkaisija: Netprofile Finland Oy

Suomessa on perustettu uusi IT-logistiikka-alan palveluntarjoaja, Fleetlogis Oy. Yhtiöön siirtyvät Sesca Logistics IT Oy:n Fleetlogis-liiketoiminnat. Kauppa mahdollistaa Fleetlogis-toiminnan kasvun ja kehityksen sekä Suomessa että ulkomailla. Fleetlogis-liiketoimintojen henkilöstö siirtyy uuteen yhtiöön. Kauppasummaa ei julkisteta.

- Fleetlogis Oy:öön kootaan logistiikkaosaamisen huippu

Suomessa on perustettu uusi IT-logistiikka-alan palveluntarjoaja, Fleetlogis Oy. Yhtiöön siirtyvät Sesca Logistics IT Oy:n Fleetlogis-liiketoiminnat. Kauppa mahdollistaa Fleetlogis-toiminnan kasvun ja kehityksen sekä Suomessa että ulkomailla. Fleetlogis-liiketoimintojen henkilöstö siirtyy uuteen yhtiöön. Kauppasummaa ei julkisteta.

Fleetlogis Oy tarjoaa logistiikka-alan IT-ratkaisuja ja -palveluita itsenäisistä telematiikkajärjestelmistä kokonaisiin logistiikka-alan toiminnanohjausratkaisuihin. Fleetlogis-verkostossa toimii globaalisti parikymmentä henkilöä. Uuden yhtiön pääomistajat ovat E-Bros Oy ja Sesca IT:ssä liiketoiminnasta vastannut Jouni Heikkinen. Heikkisestä tulee uuden yhtiön toimitusjohtaja.

"Fleetlogis-toiminnan ja E-Brosin logistiikkaohjelmistoratkaisujen yhdistäminen antaa mahdollisuuden koko logistiikan toimitusketjun kokonaisvaltaiseen tiedonhallintaan. Konsernissa on lisäksi muita yhtiöitä, kuten esimerkiksi Meshworks Wireless, joiden teknologiaratkaisut istuvat mainiosti Fleetlogis-järjestelmään. Uskon, että kaupan ansiosta pystymme yhteistyössä kumppaniemme kanssa tuottamaan asiakkaillemme yhä enemmän lisäarvoa. Ensi vuodelle budjetoimme tuollaista miljoonan euron liikevaihtoa", sanoo Fleetlogis Oy:n toimitusjohtaja Jouni Heikkinen.

E-Brosille hankinta on jatkoa yhtiön strategiaan laajentaa ja kehittää logistiikka-alan liiketoimintaansa.

"Fleetlogis-toiminta jatkuu uudessa yrityksessä sellaisenaan itsenäisenä osana E-Bros-konsernia. Kauppa tuo uuden yhtiön Fleetlogis-toiminnalle jatkuvuutta vakavaraisessa konsernissa. Meille se istuu erinomaisesti liiketoiminnan kehittämisen ja laajentamisen strategiaamme. Fleetlogis- ja Meshworks-osaajapääomamme muodostavat kokonaisuuden, joka on osiensa summaa huomattavasti suurempi", sanoo E-Brosin toimitusjohtaja Antti Pakkanen.

Fleetlogis Oy ottaa välittömästi hoitoonsa Sesca Logistics IT Oy:n Fleetlogis-liiketoiminnan. Kauppa ei vaikuta toimintaan eikä palveluihin tai olemassa oleviin sopimuksiin.

Lisätietoja:

Fleetlogis Oy
toimitusjohtaja Jouni Heikkinen
jouni.heikkinen (at) fleetlogis.com
0440 622 710

E-Bros Oy
toimitusjohtaja Antti Pakkanen
antti.pakkanen (at) ebros.fi
040 7799 599


Fleetlogis Oy tarjoaa logistiikka-alan IT-ratkaisuja ja -palveluita itsenäisistä telematiikkajärjestelmistä kokonaisiin logistiikka-alan toiminnanohjausratkaisuihin. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa Kovanen Logistics, Saarioinen, Swanline, Tuoretie, Kuwait Oil Company ja Integrated Logistics Company. Yhtiö toimii Suomessa, ja sillä on yhteistyökumppanit Kiinassa, Kuwaitissa, Arabiemiraateissa, Indonesiassa, Omanissa ja Singaporessa. www.fleetlogis.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs