Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Uudet kansainväliset turvallisuusalan EuroSafety 2014 -messut ensi vuonna Tampereella

Tampereen Messut

Uudet kansainväliset turvallisuusalan EuroSafety 2014 -messut ensi vuonna Tampereella

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2013 klo 15:10
Julkaisija: Tampereen Messut

EUROSAFETY KORVAA TAMPEREEN TURVALLISUUS 2014 -MESSUT

Uusi kansainvälinen turvallisuusalan messutapahtuma EuroSafety 2014 järjestetään 5.–7.11.2014 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Samaan aikaan EuroSafety-messujen kanssa pidetään kansainväliset Työhyvinvointi 2014 -messut sekä Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma Nordic Welding Expo 2014. Uudet EuroSafety 2014 -messut korvaavat samana ajankohtana pidettäväksi ilmoitetut Tampereen Turvallisuus-messut, jotka on järjestetty 13 kertaa.

– Uusi EuroSafety 2014 tulee olemaan kansainvälisin Suomessa vuonna 2014 järjestettävä turvallisuusalan tapahtuma. Taustalla on pitkä perinteemme turvallisuusalan ammattimessujen parissa, sillä olemme järjestäneet Tampereen Turvallisuus-messut jo 13 kertaa ja kokemus niistä on laaja. Nyt haluamme kuitenkin rohkeasti uudistaa alan messuja aiempaa kansainvälisempään ja tämän päivän kysyntää paremmin vastaavaan suuntaan. Messujärjestäjänä olemme linjanneet, että keskitymme jatkossa yhä vahvemmin eri alojen kansainvälisten ammattimessujen toteuttamiseen, joten EuroSafety-messut sopivat ajatukseen erinomaisesti. Uuden tapahtuman nimi noudattaa samaa linjaa syyskuussa ensi kertaa pidettävien kansainvälisten kaivosteknologian EuroMining-messujen kanssa. Uuden nimisellä tapahtumalla haluamme myös selkeästi erottautua muista kotimaisista turvallisuusalan tapahtumista. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus laajenee syyskuussa uuden E-hallin valmistuttua, joten myös tilojen osalta voimme toteuttaa yhä suurempia kansainvälisiä messuja. Lisäksi sijaintimme on merkittävä kilpailuetu, sanoo toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut Oy:stä.


Hitsausalan ja turvallisuusalan messujen samanaikaisuus luo merkittäviä synergiaetuja

– Teimme jo aiemmin tänä keväänä messuohjelmaamme muutoksen, että Tampereen kansainväliset turvallisuusalan ammattimessut järjestetään ensi vuonna syyskuun sijasta marraskuussa. Sama ajankohta siis säilyy EuroSafety-messujen osalta. EuroSafety ja Työhyvinvointi halutaan pitää samaan aikaan hitsausalan kansainvälisten Nordic Welding Expo -messujen kanssa. Tämä Suomen Hitsausteknillisen Yhdistyksen kanssa toteutettava NWE 2014 on Pohjoismaiden suurin hitsausmessutapahtuma, joten uusi tapahtumakokonaisuus tarjoaa merkittäviä synergiaetuja näiden alojen ammattilaisille. Lisäksi marraskuussa on vähemmän kilpailevia messuja, kertoo myyntijohtaja Ville Keskinen Tampereen Messut Oy:stä.

EuroSafety 2014 -messujen tuoteryhmiä ovat työturvallisuus, työsuojelu, työhyvinvointi, ensiapu, ympäristöturvallisuus, väestönsuojelu, ergonomia, työkalut ja työvaatteet. Tampereen Messut Oy toteuttaa EuroSafety-, Työhyvinvointi- ja Nordic Welding Expo -messut pääyhteistyökumppaneidensa Suomen Työsuojelualan Yhdistysten liitto STYL ry:n ja Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys ry:n kanssa.  


Suomen Työsuojelualan Yritysten liitto: EuroSafety 2014 on turvallisuusalan ykköstapahtuma

EuroSafety-messujen pääyhteistyökumppanina on Suomen Työsuojelualan Yritysten liitto STYL ry, jossa uskotaan vahvasti uuteen kansainväliseen turvallisuusalan messutapahtumaan. Lisäksi messujen uusi ajankohta marraskuu on yhdistyksen jäsenille erinomainen. Oman merkittävän lisän kokonaisuuteen tuo hitsausalan ykkösmessutapahtuman samanaikaisuus.  

– Toivoimme Tampereen perinteisten turvallisuusmessujen uudistamista. Uusi EuroSafety 2014 on nykyaikainen ja vahvasti kansainvälinen turvallisuusmessutapahtuma, joka avaa näytteilleasettajille aiempaa parempia mahdollisuuksia laajaan verkostoitumiseen ja uusiin kontakteihin. Hitsausalan ykköstapahtuman NWE:n samanaikaisuus on merkittävää, sillä nämä tapahtumat tukevat aidosti toisiaan ja kohderyhmät ovat varsin samat. NWE 2012 -messujen kävijöistä 29 prosenttia nimesi työsuojelun ja työvaatteet kolmen kiinnostavimman tuoteryhmän joukkoon. Tästä syystä työsuojelupuolen toimijoiden kannattaa olla mukana Tampereella. Hitsaukseen liittyvät investointibudjetit tehdään syksyllä, mikä määrittelee messujen ajankohdan. Työsuojelu on ympärivuotista toimintaa, joten meille marraskuu sopii hyvin. Tuolloin on vähemmän myös muita messuja, joten halutut kohderyhmät on helpompi tavoittaa. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen uudistuvat tilat mahdollistavat myös yhä monipuolisemman tapahtuman toteuttamisen, sanoo puheenjohtaja Kari Koskinen Suomen Työsuojelualan Yritysten liitto STYL ry:stä.


Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys: NWE on hitsausalan päätapahtuma vuonna 2014

– Suomen Hitsausteknillisessä Yhdistyksessä olemme todella tyytyväisiä, että Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma Nordic Welding Expo 2014 toteutetaan samaan aikaan EuroSafety-messujen ja Työhyvinvointi-messujen kanssa. Tutkimusten ja saatujen palautteiden valossa nämä tapahtumat muodostavat erinomaisen kokonaisuuden. Henkilönsuojaimille ja muille turvallisuusalan tuotteille sekä palveluille riittää ehdottomasti kysyntää myös hitsausalalla. Hitsausta puolestaan tarvitaan lähes kaikilla teollisuuden aloilla, minkä vuoksi nämä Tampereen NWE-messut ovat onnistuneet vakiinnuttamaan paikkansa hitsausalan ykköstapahtumana. Ensi vuoden messuista on tulossa kaikkien aikojen kansainvälisin Nordic Welding Expo, sanoo toiminnanjohtaja Jouko Lassila SHY:stä.

– Viime vuoden NWE-messut onnistuivat hienosti ja näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä kävijöiden laatuun. Useat näytteilleasettajat tekivät jo silloin alustavan varauksen ensi vuoden tapahtumaan, joten Tampereen hitsausmessuille on kysyntää, toteaa projektipäällikkö Raimo Pylvänäinen Tampereen Messut Oy:stä.


Nordic Welding Conference tuo hitsausalan kansainväliset ammattilaiset Tampereelle

Tampereella vuodesta 2006 lähtien järjestetyt NWE-messut kansainvälistyvät ensi vuonna entisestään. Kahden kolmen vuoden välein järjestettävä hitsausalan ammattilaisten konferenssi Nordic Welding Conference toteutetaan NWE 2014 -messujen yhteydessä. Kansainvälisten huippuluennoitsijoiden tähdittämässä konferenssissa käsitellään hitsausalan ajankohtaisimpia aiheita, verkostoidutaan ja keskustellaan alan parhaista käytännöistä. SHY järjestää messuilla myös neljännet Nuorten SM-hitsauskilpailut, joissa alle 21-vuotiaat ammattikoulussa opiskelevat ja jo jonkin aikaa työelämässä olleet hitsaajat ottavat mittaa toisistaan.

Turvallisuusmessut.fi on jatkossa www.eurosafety.fi. Tietoa tapahtumista myös osoitteissa www.tyohyvinvointimessut.fi ja www.nordicweldingexpo.fi.
Kuvapyynnöt: tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi.


Lisätiedot: www.eurosafety.fi, www.tyohyvinvointimessut.fi, www.nordicweldingexpo.fi
 
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Hannu Vähätalo, toimitusjohtaja, p. 0500 620 806,
hannu.vahatalo(a)tampereenmessut.fi
Ville Keskinen, myyntijohtaja, p. 050 593 6587,
ville.keskinen(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
Eeva Suutari-Saatsi, viestintäassistentti, p. 0400 914 877,
eeva.suutari-saatsi(a)tampereenmessut.fi

Suomen Työsuojelualan Yhdistysten liitto ry:
Kari Koskinen, puheenjohtaja, p. 0500 363 152
Jouni Ojala, toiminnanjohtaja, p. 0400 430 547

Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys ry:
Jouko Lassila, toiminnanjohtaja, p. 040 589 7071

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs