Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Unelmalaiva-työpajassa lapset rakentavat laivoja

Turun ammattikorkeakoulu

Unelmalaiva-työpajassa lapset rakentavat laivoja

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2013 klo 09:15
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turkulaisille lapsille avautuu tiistaina 28.5. Turku Design Festivaalin Design Kontissa Vähätorin laidalla luova Unelmalaiva-työpaja. Työpajassa teollisuuden asiantuntija kertoo lapsille laivanrakennuksesta heitä kiinnostavalla tavalla, ja lapset pääsevät suunnittelemaan ja rakentamaan unelmiensa laivan.

Lapsilla on sellaista mielikuvituksen vapautta, jollaista on vaikea aikuisiällä saavuttaa. Unelmalaiva-työpajassa lapset pääsevät suunnittelemaan ja rakentamaan unelmiensa laivan muovailuvahasta asiantuntijan avustamana. Turun AMK:n TKI-tiimin projektipäällikkö Jussi Liikkanen havainnollistaa laivanrakennuksen käytäntöjä lapsille selkeällä tavalla, ja auttaa lapsia tuomaan rajattomien mielikuvitustensa tuotokset todellisuuteen. Lasten suunnittelemista ja tekemistä laivoista rakennetaan syksyllä näyttely.

Luovia ideoita meriteollisuuteen

Meriteollisuuden vetovoimaisuuden ja lähestyttävyyden kasvattaminen sekä kehittäminen ovat Kaleidoskooppi-hankkeen järjestämässä Kontti-kokeilussa pääosassa. Kokeilun tavoitteena on luovien alojen ja meriteollisuuden yhteistyönä tuoda lasten mielikuvitusta laivanrakennukseen ja samalla herätellä ihmisten mielenkiintoa meriteollisuuden mahdollisuuksiin.

Kaleidoskooppi-hankkeen tarkoituksena on tuoda meri- ja metalliteollisuuden yritykset ja luovat alat saman piirustuspöydän ääreen etsimään innovatiivisia ratkaisuja yritysten kilpailukyvyn kehittämiseen.

Unelmalaiva työpaja Design Kontissa 28.5. 10–17, vapaa pääsy!

Lisätiedot:
Projektituottaja Lan Le, Kaleidoskooppi-hanke:
0400 349 217 lan.le@humak.fi

Design Kontti:
http://www.turkudesignfestival.fi/#kontti

Kaleidoskooppi hanke:
www.kaleidoskooppi.fi

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs