Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Totuus ilmanlaadusta - kutsu Camfil IAQ RoadShow -kiertueelle

Camfil Oy

Totuus ilmanlaadusta - kutsu Camfil IAQ RoadShow -kiertueelle

Tiedote.
Julkaistu: 30.08.2016 klo 07:45
Julkaisija: Camfil Oy

Onko puhdas ilma ihmisoikeus - kuten vesikin?

Camfilin kiertävän IAQ (Indoor Air Quality) -ilmanlaatulaboratorion tehtävänä on esitellä faktatietoja sisä- ja ulkoilman laadusta eri paikkakunnilla sekä niiden merkityksestä ihmisille ja ympäristölle. Kiertueen tavoitteena on kattaa mahdollisimman laaja kuulijakunta alan asiantuntijoiden lisäksi sekä herättää keskustelua aina ajankohtaisesta teemasta.

Näyttelyrekka sisältää 4 eri laboratoriota, joissa mitataan reaaliaikaisesti tai simuloidaan paikallisen ulkoilman ja sisäilman eri ominaisuuksia. Auditoriopäädyssä esitetään videoita sekä pidetään yleisöluentoja. Näyttelyssä ei myydä eikä mainosteta yksittäisiä tuotteita, vaan tapahtuma on puhtaasti informatiivinen.

 

Kiertueajat ja -paikkakunnat:

2.9.2016    9:00 - 12:00  Loimaa, Karsolantie 6 (F-Suotimet)

5.9.2016  10:00 - 17:00  Pori, Eetun aukio

6.9.2016  10:00 - 17:00  Vaasa, Kauppatori

7.9.2016  10:00 - 17:00  Kokkola, Kauppatori

 

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Isto Salonen, 040 718 8396. IAQ RoadShow -tietoa löytyy myös verkosta:

Internet: Camfil IAQ RoadShow  

Facebook: Camfil IAQ RoadShow Facebook

Liitetiedostot

Camfil on maailman johtava puhdasilmaratkaisujen valmistaja yli 50 vuoden kokemuksella. Tuotteemme suojaavat ihmisiä, prosesseja ja ympäristöä. Ne edistävät terveyttä, parantavat tuottavuutta ja vähentävät energiankulutusta. 26 tuotantolaitosta, kuusi tutkimus- ja kehityskeskusta, sekä yli 65 paikallista myyntikonttoria ympäri maailmaa kykenevät tarjoamaan asiakkaillemme kaikki tarvittavat palvelut ja tuen. Camfil -yhtymän pääkonttori sijaitsee Ruotsissa, mutta yli    95 % liikevaihdosta muodostuu kansainvälisiltä markkinoilta. Yhtymällä on 3 800 työntekijää ja liikevaihto 600 miljoonaa €.

Camfil Oy on Suomessa toimiva Camfil Groupin tytäryhtiö. Yrityksen pääkonttori ja varasto sijaitsevat Espoossa. Koko maan kattava palveluverkko sekä 10 miljoonan euron liikevaihto tekevät Camfil Oy:stä markkinajohtajan myös Suomessa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs