Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Suomalainen Arni Ekholm nimitetty Olympus Europa Holding GmbH:n kuluttajatuotteiden liiketoiminnasta vastaavaksi toimitusjohtajaksi

Suomalainen Arni Ekholm nimitetty Olympus Europa Holding GmbH:n kuluttajatuotteiden liiketoiminnasta vastaavaksi toimitusjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 04.04.2012 klo 08:45
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Arni Ekholm (KTM) on nimitetty Olympus Europa Holding Gmbh:n kuluttajatuotteiden liiketoiminnasta (Consumer Products Division) vastaavaksi toimitusjohtajaksi 1.4.2012 alkaen toimipaikkanaan Hampuri. Hän toimii myös yhtiön hallituksen jäsenenä.

Ekholm on aiemmin toiminut Olympus Nordic -alueen toimitusjohtajana. Ekholm vastaa jatkossa Olympuksen Euroopan kuluttajaliiketoiminnasta, johon kuuluvat muun muassa kamerat, audiotuotteet ja kiikarit.

Olympus Europa Holding GmbH koostuu 47 eurooppalaisesta tytäryhtiöstä. Se työllistää tällä hetkellä 4 700 työntekijää, ja yrityksen pääkonttori sijaitsee Hampurissa, Saksassa. 

Olympus on maailman johtavia optisten ja digitaalisten tuotteiden valmistajia. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu kameroita, audiotallentimia ja sanelimia sekä mikroskooppeja ja endoskooppeja lääketieteen ja teollisuuden tarpeisiin. Olympus perustettiin vuonna 1919 Japanissa.

 
Lisätietoja:

Arni Ekholm
p.: 358 40 760 33 23
s-posti: arni.ekholm@olympus.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs