Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Schneider Electriciltä uudet mikrodatakeskusratkaisut reunaverkko- ja teollisiin sovelluksiin

Schneider Electric

Schneider Electriciltä uudet mikrodatakeskusratkaisut reunaverkko- ja teollisiin sovelluksiin

Tiedote.
Julkaistu: 27.04.2016 klo 08:46
Julkaisija: Schneider Electric


Uudet ratkaisut vastaavat verkkoon yhdistettyjen laitteiden kasvavan määrän tuomaan haasteeseen latenssin, turvallisuuden ja prosessointitehon suhteen.


Espoo, 27.4.2016 – Schneider Electric on julkistanut Hannover Messe -tapahtumassa uuden mikrodatakeskusratkaisujen valikoiman. Ratkaisut on suunniteltu erityisesti asiakkaille, jotka haluavat vähentää viivettä ja  lisätä nopeasti kapasiteettia sekä samalla varmistaa, että käyttöympäristö on turvallinen ja helposti ylläpidettävä. Valmiina kokonaisuutena toimitettavan mikrodatakeskuksen hyötyjä ovat muun muassa keskeytymätön virransyöttö (UPS), virranjakelu, jäähdytys ja hallintaohjelmisto (DCIM).

“Uusi ratkaisuvalikoimamme vastaa asiakkaidemme datakeskusten turvallisuuteen, latenssiin, kaistanleveyteen ja prosessointinopeuteen liittyviin haasteisiin, joita yhä kasvava verkottuneiden laitteiden ja sovellusten määrä aiheuttaa. Reunaverkkosovellusten lisääntyminen teollisuusympäristöissä näkyy jo ja uskomme, että ne tulevat yhä tärkeämmiksi teollisen internetin (IIoT) kehittyessä," kertoo Sami Lakio Schneider Electricin IT-liiketoimintayksiköstä.

Schneider Electricin mikrodatakeskusten infrastruktuuriratkaisut sisältävät erilaisia asennusvaihtoehtoja, keskeytymättömän virransyötön (UPS), voimavirran jakelun, hallinnointiohjelmiston (DCIM), ympäristön seurannan ja jäähdytyksen – kaikki tehtaalla testattuna, esiasennettuna, pakattuna ja sen jälkeen toimitettuna. 

Ratkaisut:

  • SmartBunker SX: perinteinen ratkaisu IT-keskuksiin
  • SmartBunker CX: toimistoympäristöihin optimoitu ratkaisu
  • SmartBunker FX: järeää käsittelyä kestävä ratkaisu kaikkiin ympäristöihin
  • SmartShelter: multi-rack, kovaa käsittelyä kestävä ratkaisu kaikkiin ympäristöihin

Ratkaisujen tärkeimpiä hyötyjä ovat :

  • Yksinkertainen hallinta
  • Turvallisuus
  • Optimoidut asennus- ja käyttökustannukset
  • Nopea konfigurointi, toimitus ja asennus
  • Standardisointi ja testaus takaavat luotettavuuden

Alan asiantuntijat ovat samaa mieltä siitä, että yhtenäinen lähestymistapa mikrodatakeskuksiin mahdollistaa saumattoman käyttöönoton organisaatioissa. "Paikalliset ja pienet mikrodatakeskukset ovat jo yleistymässä. Ottamalla käyttöön itsenäisen, skaalautuvan ja etäohjattavan ratkaisun, organisaatioiden tietohallintopäälliköt voivat alentaa kustannuksia, lisätä joustavuutta sekä parantaa yhteensopivuutta ja palvelun jatkuvuutta,” kertoo Gartnerin varatoimitusjohtaja ja analyytikko David Cappuccio.

“Yritykset ovat luoneet mikrodatakeskuksia jo vuosia, mutta usein vain tilapäiseen tarpeeseen. Luomalla yhtenäisen ja standardisoidun arkkitehtuurin yhteistyössä laitetoimittajien kanssa yritykset voivat hallita näitä kriittisiä palvelinkeskuksia ja lisätä mahdollisuutta ottaa nopeasti käyttöön toimitilakohtaisia palveluja. Samalla riskejä ja käyttökustannuksia voidaan alentaa ja palvelutasoja parantaa ", Gartner jatkaa, viitaten teokseensa: Apply a Self-Contained Solution to Micro Data Centers, 25.1.2015.

Uudet mikrodatakeskusratkaisut ovat saatavissa Euroopassa vuoden 2016 aikana. Kaikissa ratkaisuissa on useita vaihtoehtoja ja ne ovat räätälöitävissä asiakaskohtaisesti.

Tervetuloa messuosastollemme 3d21 ICTexpossa, Helsingin Messukeskuksessa 27.-28. huhtikuuta 2016. 

Median yhteyshenkilö
Sami Lakio
040 588 2728
sami.lakio@schneider-electric.com

Liitetiedostot

Tietoa Schneider Electricistä
Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Vuonna 2015 yrityksen liikevaihto oli noin 27 miljardia euroa. Yrityksemme yli 160 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 100 maassa ja auttavat heitä hallitsemaan energiaansa ja prosessejaan turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Yksinkertaisimmista kytkimistä aina monimutkaisiin toimintajärjestelmiin asti teknologiamme, ohjelmistomme ja palvelumme auttavat asiakkaitamme hallitsemaan ja automatisoimaan toimintojaan paremmin. Kytketyt teknologiamme uudistavat teollisuudenaloja, muuttavat kaupunkeja ja rikastuttavat elämiämme. 

Me Schneider Electricillä käytämme tästä sanontaa Life Is On. www.schneider-electric.fi

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI, LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electric ja Facebookissa https://www.facebook.com/SchneiderElectricFinland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs