Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Sähkö- ja automaatiotalo Satmatic Oy osti muuntamovalmistaja Finnkumu Oy:n

Satmatic Oy

Sähkö- ja automaatiotalo Satmatic Oy osti muuntamovalmistaja Finnkumu Oy:n

Tiedote.
Julkaistu: 17.06.2014 klo 14:28
Julkaisija: Satmatic Oy

Ulvilalainen sähkö- ja automaatiotalo Satmatic Oy osti 17.6.2014 Suomen suurimman muuntamovalmistaja Finnkumu Oy:n. Kurikassa toimiva Finnkumu Oy on johtavia puistomuuntamoiden valmistajia Suomessa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2013 oli lähes 11 miljoonaa euroa ja se työllistää 25 henkilöä. Yrityskaupan myötä Satmatic Oy:stä tulee suurin kotimainen puistomuuntamoiden toimittaja.

Entiset sijoittajat päätyivät myymään, kun ostajaksi löytyi sähköalan pitkäaikainen ja monipuolinen osaaja Satmatic Oy.

Finnkumu Oy:n toiminta jatkuu Kurikassa vähintäänkin entisessä laajuudessaan, eikä yrityskauppa aiheuta henkilöstömuutoksia. Finnkumun Suomessa suunniteltavat ja valmistettavat sähkönjakelun tuotteet täydentävät Satmaticin valikoimaa ja mahdollistavat entistäkin monipuolisemman asiakaspalvelun.

Lisätietoa:
Satmatic Oy, Simo Puustelli p. 0500 865 180
Finnkumu Oy, Matti Ollila p. 0400 367 761

Liitetiedostot

Satmatic Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista. Ulvilassa ja Keravalla työskentelee lähes 100 henkilöä ja koko konsernissa n. 500 alan ammattilaista. Yrityksen liikevaihto 2013 oli 19,7 miljoonaa euroa.

Finnkumu Oy on kotimainen yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy sähkönjakeluun tarkoitettuja tuotteita: ulosasennettavia puistomuuntamoita, kaapelijakokaappeja ja muuntamon sisäkojeistoja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs