Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » SabriScan Oy:n strategian jalkautus onnistunut menestyksellisesti

SabriScan Oy

SabriScan Oy:n strategian jalkautus onnistunut menestyksellisesti

Tiedote.
Julkaistu: 22.06.2015 klo 10:00
Julkaisija: SabriScan Oy

SabriScan Oy on saanut maailman tunnetuimman ISO9001 sertifikaatin arvosanoin 4 (asteikolla 1-5) DNV-GL:n suorittaman auditoinnin tuloksena.

SabriScan Oy sai kiitosta strategiansa hyvästä suunnittelusta, toteutuksesta, testauksesta sekä sen onnistuneesta käyttöönotosta toimintaansa. Erittäin tärkeänä pidettiin, että strategia on viestitty henkilöstölle oikein ja havainnollistettu monipuolisia keinoja käyttäen. Yrityksen johdon ja henkilöstön yhteistyöllä on saatu ihmeitä aikaan. Virheistä ja haasteista on opittu ja toimintaa on jatkuvasti kehitetty pitämättä muutoksia peikkoina. Strategian jalkautus lattiatasolle on onnistunut loistavasti johdon laskeutumisella asian ytimeen, henkilöstön pitkäjänteisellä työllä sekä hyvällä kommunikaatiolla.

Strategia ei tapahdu vaan toimintaa ohjataan ja suunnataan tärkeiksi katsottuihin asioihin määrätietoisesti, pitäen sitä punaisena lankana. SabriScan Oy:n toiminta perustuu lean-toimintamalliin ja arvovirtajohtamiseen. Oman toiminnan optimaalinen ohjaaminen antaa myös asiakkaalle paremmat mahdollisuudet tehostaa omaa liiketoimintaansa ja saada kilpailuetua. Ketterän toimintamallin etuina on myös strategisten linjojen päivittäminen tarvittaessa.

Hyvällä strategialla on saatu aikaan loistavaa ja laadukasta työtä sekä taattu menestyksekäs toiminta, josta kertovat myös SabriScan Oy:n saamat sertifikaatit: Suomen Vahvimmat 2015, EFQM:n Recognized for Excellence ja kansainvälinen Dun & Bradstreet. Viimeisimpänä on myönnetty Menestyjäyritys 2015 sertifikaatti hyvien taloudellisten tunnuslukujen ansiosta. SabriScan Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjäyrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Tunnuslukujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. SabriScan Oy:n johdonmukainen toiminta sekä ulkopuolisten tahojen arvostukset antavat hyvän, vankan ja luotettavan perustan kilpailuedun tuottamiseen asiakkaalle hänen liiketoimintaansa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jari Kokkonen
puh. 040 514 6046
jari.kokkonen@sabriscan.fi

www.sabriscan.fi

SabriScan Oy luo kilpailuetuja teollisuudelle, kaupalle ja julkiselle sektorille. Palvelut ja tekniset tuotteet ratkaisuliiketoimintana. Helposti ja nopeasti.

SabriScan Oy:n vahva osaaminen takaa kilpailuetuja niin liiketoimintaan kuin työyhteisön kehittämiseenkin. SabriScan Oy:llä on oma tuotanto-, tutkimus-, projektimyynti-, valmennus- ja maahantuontiorganisaatio Riihimäellä. Yrityksellä on projektitoimintaa Aasiassa ja Euroopassa sekä tytäryritys Romaniassa. 

Liikevaihto v. 2014 oli 5 milj. euroa. AAA-luokitus, EFQM- ja ISO9001 sertifioitu sekä TEKES-edelläkävijäyritys.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs