Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Responda 113:n uusi toimitusjohtaja tulee Mehiläiseltä

Responda 113

Responda 113:n uusi toimitusjohtaja tulee Mehiläiseltä

Tiedote.
Julkaistu: 18.08.2014 klo 18:51
Julkaisija: Responda 113

Responda 113:een on palkattu toimitusjohtajaksi 4.8. alkaen Petri Kokkonen. Kokkonen siirtyy uuteen postiinsa Mehiläisen ikääntyneiden palveluiden johtajan paikalta. Aikaisemmin hän on toiminut pitkän Nokia-uran aikana mm. kuluttajakokemuksesta vastaavana johtajana ja Etelä-Afrikan tuotemarkkinoinnin johtajana. Responda 113 -palvelu on valtakunnallinen yrityksille ja julkiselle sektorille suunnattu ympärivuorokautinen hälytyskeskus- ja huolenpitopalvelu.

– Responda 113 on uusi ja kiinnostava palvelukokonaisuus, jossa teknologiaa hyödyntäen asiakaspalvelijamme voivat tarjota uudenlaista, monipuolista liiketoimintoja ja asiakaskokemusta tehostavaa palvelua. Tarjoamme monipuolisia hälytys- ja turvaverkkopalveluita muillekin yhteiskunnan osa-alueille. Esimerkiksi tietoturva, kansalaisia koskettava kriittinen infra, kiinteistönhuolto, erilaiset etäkäytettävien ja raportoivien laitteiden ja järjestelmien hallinta sekä liikenteen ja vartioinnin valvomopalvelut kuuluvat Responda 113:n kokonaisuuteen. Tässä työssä pääsen laaja-alaisesti hyödyntämään koulutukseni lisäksi aikaisempien töideni tuomaa kokemusta ja henkilökohtaisia kiinnostusalueitani, kertoo Responda 113:n tuore toimitusjohtaja Petri Kokkonen.

Ensin kotimaa, sen jälkeen kansainvälisille markkinoille

Petri Kokkosen ensimmäinen tehtävä on käynnistää liiketoiminta Suomessa. Markkinapotentiaalia kotimaassa on kokonaisuudessaan arviolta yli 100 miljoonaa euroa. Responda 113 tavoittelee modernilla teknologiallaan ja kustannustehokkailla ratkaisuilla merkittävää markkinaosuutta. Vuoden 2014 loppuun mennessä yhtiö tulee työllistämään noin 50 henkilöä.

– Suomessa on paljon tehtävää yritysten ja julkisen sektorin hälytyskeskuspalveluiden uudistamisessa. Myös erilaiset internetin kautta hallittavien laitteiden ja palveluiden määrä ja hallinnan riskit ovat kasvussa. Pitkän aikavälin tavoitteemme on ehdottomasti vientimarkkinoilla. Kansainvälisissä kartoituksissa ja selvityksissä emme ole löytäneet kilpailevaa ratkaisumallia. Kysyntää on varmasti ja uskomme, että tässä on kaikki mahdollisuudet nousta palveluviennin tähdeksi Suomessa, Kokkonen linjaa uutta tehtäväänsä.

Turvallisuus syntyy ihmiseltä ihmiselle

Kiinteistönhuollossa vikahuolto toimii vielä monesti epävarmoin menetelmin. Yksinkertaisimmillaan päivystäjällä on kännykkä tyynyn alla. Jos virta loppuu tai laitteeseen tulee vika, jää hälytysilmoitus huomioimatta. Samalla mallilla voi toimia esimerkiksi pienen kaupungin vesilaitos. Yritysten tietoturva tuotanto- ja tilausjärjestelmissä on alhaisella tasolla ja yhä useammin murtohyökkäysten kohteena.

Hoivapuolella muistisairaan ulkona harhailevan vanhuksen paikantamisessa ei hyödynnetä uuden teknologian mahdollisuuksia.

– Responda 113:n teknologia on tämän päivän edistyksellisintä. Mutta teknologia itsessään ei riitä. Asiakaspalvelussa ihmiset ovat tärkein tekijä. Turvallisuus ja palvelun sisältö syntyy ihmisten välisessä kohtaamisessa. Työntekijämme ovat eri alojen ammattilaisia, jotka hallitsevat yllättävät tilanteet ja pystyvät auttamaan. Teknologian tehtävä on minimoida inhimilliset vahingot ja vapauttaa resursseja oikeaan kohtaan, ihmisten palvelemiseen. Sekä yritysten että julkisen sektorin varat ovat rajallisia. Teknologia on yksi keino ratkaista resurssiongelmaa ja samalla tuottaa turvaa ja hyvinvointia jo ennaltaehkäisevästi, Kokkonen toteaa.

Hoivapuolella eri ammattilaiset kuin vartioinnissa

Osa Responda 113:n palveluista toteutetaan vartiointialan osaajien voimin. Hoivapuolen kaikki työntekijät ovat terveydenhuollon ammattilaisia. Vaatimuksena on vähintään lähihoitajan ammattitutkinto.

– Hälytystoiminnassa tarvitaan lähes aina ihmistä. Erityisesti tämä korostuu hoivapuolella, jossa hätä ei ole pelkästään vanhuksella. Omaiset ovat yhtä suuressa hädässä ja myös heitä pitää pystyä auttamaan. Meidän työntekijämme pystyvät koulutuksen ja kokemuksen avulla tuomaan turvaa ongelmatilanteisiin, toimitusjohtaja Petri Kokkonen kertoo.

Lisätietoja:
Petri Kokkonen
toimitusjohtaja
Responda 113 Oy
puh. 0500 481 818
petri.kokkonen@responda113.fi
www.responda113.fi

Liitetiedostot

Responda 113 Oy on turvapalveluyritys Turvatiimi Oyj:n ja teknologiayhtiö Insta DefSec Oy:n perustama yhteisyritys. Yritys tarjoaa 24/7 valvomo-, kuvavalvonta-, hälytys- ja johtokeskuspalveluja sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijoille. Responda 113:lla on vartiointiliikelupa sekä FK:n hyväksyntä toimia hälytyskeskuksena. Toiminta täyttää sekä aikaisemman CEA4036 standardin että uuden SFS-EN 50518 standardoinnin vaatimukset. Responda 113:n toiminnalle on myönnetty ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs