Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Rakennusalan tiennäyttäjä

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Rakennusalan tiennäyttäjä

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2014 klo 07:30
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Suomen suurimmaksi rakennusalan konsulttitoimistoksi noussut Ramboll Finland Oy haluaa toimia alan tiennäyttäjänä ja tarjota asiakkaille rakentamisen parhaat kokonaistaloudelliset ratkaisut.

Ramboll laajensi voimakkaasti palvelutarjontaansa loppukeväästä ostamalla merkittävän osan Pöyryn kiinteistökonsultointi-, projektinjohto-, talotekniikka- sekä kaupunki- ja aluesuunnittelutoiminnoista.

Nyt yrityksen suunnittelu-, konsultointi- ja projektinjohtopalvelut kattavat koko rakennetun ympäristön eri osa-alueet. Asiakkaita ovat sekä julkinen hallinto että yksityiset yritykset.

Asiakas keskiössä

– Meitä innostuneita ja motivoituneita rambollilaisia on nyt täällä Suomessa 1900. Sen lisäksi, että olemme maamme suurin konsulttitoimisto, haluamme tuottaa parhaan lisäarvon asiakkaillemme onnistuneiden projektitoteutusten myötä. Pystymme tarjoamaan asiakaskohtaisesti räätälöityjä palveluja sekä laajoihin kokonaisprojekteihin että yksittäiselle osa-alueelle, painottaa Ramboll CM Oy:n toimitusjohtaja Valtter Kari.

Suurena toimijana pystymme palvelemaan asiakkaitamme investointihankkeen kaikissa vaiheissa aina valmistelusta käytön johtamiseen saakka. Laaja toimintaverkostomme kattaa koko maan.

Tehdään yhdessä

– Olemme panostaneet vahvasti asiakkaan kuunteluun ja kommunikointiin projektiin osallistuvien tahojen kanssa. Uskomme yhteistyöhön ja alan edelläkävijänä meillä on erinomaiset mahdollisuudet etsiä uusia teknisiä ratkaisuja sekä uusia tapoja toimia, jotta lopputulos olisi asiakkaan kannalta paras mahdollinen, selvittää Kiinteistöt ja rakentaminen –toimialan johtaja Juha Valtari. Hän korostaa hyvän suunnittelun merkitystä, sillä optimaalisilla ratkaisuilla säästetään investointirahaa, aikaa sekä käyttökuluja rakennuksen koko elinkaaren aikana.

– Suunnittelu- ja projektinjohtokustannukset ovat pieni osa koko hankkeen investointikustannuksesta. Osaava konsultti säästää enemmän kuin laskuttaa, sillä näennäisesti edullinen suunnittelu voi olla ratkaisuiltaan kallis jo rakentamisvaiheessa, puhumattakaan kiinteistön käyttö- ja korjauskuluista.

Monessa mukana

Rambollilla on kokemusta kaikesta rakentamisesta alkaen sairaaloista ja kouluista aina liike- ja asuin- ja teollisuusrakentamiseen. Ajankohtaisia kohteita tällä hetkellä ovat mm. Uusi Lastensairaala, näyttävä Helsingin uusi Keskustakirjasto sekä Keski-Pasilaan ensi vuonna aloitettava miljardin euron Tripla-keskus.

Suomessa Rambollilla on vahva alueellinen verkosto ja toimistoja on kaikissa suurimmissa kaupungeissa. Lähipalvelut ovat siten helposti asiakkaan ulottuvilla. Kotimaisten ammattilaisten lisäksi yhtiöllä on käytettävissään koko Rambollin verkosto Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Englannissa sekä Intiassa ja Lähi-Idässä. Ramboll Groupissa asiantuntijoita on yhteensä yli 11 000. Teksti: Maija-Liisa Saksa
 
Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/1pfNXbR
Julkaisija: Editori.fi

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs