Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Promeco ja ABB laajentavat yhteistyötään

Promeco

Promeco ja ABB laajentavat yhteistyötään

Tiedote.
Julkaistu: 23.11.2012 klo 13:31
Julkaisija: Promeco

Vaativien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden ratkaisutoimittaja Promeco Group Oy solmi kolmevuotisen hankintasopimuksen johtavan sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä ABB Oy:n kanssa. Sopimuksen myötä Promecon toimitukset ovat mahdollisia jatkossa Suomen lisäksi myös Norjaan ja Kiinaan. Yhtiöt ovat tehneet yhteistyötä jo useiden vuosien ajan.

– Maailmanlaajuinen kustannuspaine toi haasteita sopimuksen aikaansaamiseksi. Promecolaisten vakaa ammattitaito ja yrityksen tunnettu toimitusvarmuus kuitenkin auttoivat meitä onnistumaan haasteista huolimatta, kertoo Promeco Group Oy:n toimitusjohtaja Aki Tuononen.

Kolmen vuoden yhteistyösopimus allekirjoitettiin marraskuun puolivälissä ABB Oy Marine & Cranes -yksikön kanssa. 

Lisätietoja:

Promeco Group Oy, toimitusjohtaja Aki Tuononen, 040 674 5089, aki.tuononen@promeco.fi

 

 

Liitetiedostot

Promeco Group Oy on maailmanlaajuisesti toimiva vaativien sähkömekaanisten järjestelmien ja palveluiden ratkaisutoimittaja. Konsernin asiakkaat ovat alallaan tunnettuja kansainvälisiä toimijoita. Promeco toimii kolmella eri liiketoiminta-alueella, jotka ovat Transportation, Industrial Machinery ja Energy & Power. Liikevaihto vuonna 2011 oli noin 56 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 400. Konsernin pääkonttori on Kankaanpäässä, tuotantolaitokset ovat Suomessa ja Puolassa. www.promeco.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs