Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Proactilta Ponsselle konesaliratkaisu

Proact Finland Oy

Proactilta Ponsselle konesaliratkaisu

Tiedote.
Julkaistu: 20.04.2015 klo 08:00
Julkaisija: Proact Finland Oy

Euroopan suurin riippumaton tallennusintegraattori Proact toimittaa Ponsselle tallennusjärjestelmän. Ponsse on maailman johtavia tavaralajimenetelmiin erikoistuneiden metsäkoneiden valmistaja.

Proact vastaa Ponssen kahden EMC-, VNX- ja VPLEX -teknologioilla toteutettujen redundanttisesti toimivien konesalien toimituksesta. Samalla se huolehtii ratkaisun asennuksesta, datamigraatiosta ja henkilöstön koulutuksesta. Kaiken taustalla on ollut Ponssen tarve suuremmalle levytilalle sekä sen laajennusmahdollisuuksille. Ponsse tarvitsi myös parempaa IT-palveluiden ympärivuorokautista saatavuutta.

”Tarvitsimme skaalautuvan ja varmatoimisen tallennusjärjestelmän, joka säilyttää meille liiketoimintakriittisen asiakas- ja tuotedatan. Samalla järjestelmä nopeuttaa datan prosessointia”, Ponssen IT-päällikkö Arto Haaksluoto kuvailee.

Ponsse on erikoistunut tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden myyntiin, tuotantoon, huoltoon ja tietojärjestelmiin. Tavaralajimenetelmän avulla puutavara katkotaan jo metsässä sopivan mittaiseksi niin, että se sopii mitoiltaan valmiiksi tulevaan käyttötarkoitukseen. Samalla Ponssen tietojärjestelmät välittävät loppuasiakkaalle asti tiedon siitä, millaista puuta ja kuinka paljon sitä on saapumassa. Metsäkoneita valmistetaan kahdessa vuorossa, kun tehdas pyörii täydellä teholla. Tuolloin mahdolliset tuotantokatkot  heijastuvat suoraan asiakastoimituksiin.

 

Lisätietoja:

myyntipäällikkö Kimmo Nurmivuori, Proact Finland Oy, p. 0400 521 112, kimmo.nurmivuori@proact.fi 

IT-päällikkö Arto Haaksluoto, Ponsse Oyj, p. 040 548 9288, arto.haaksluoto@ponsse.com

Proact IT Group AB on isojen tallennuskeskeisten ratkaisujen kokonaistoimittaja. Euroopan suurimpana riippumattomana tallennusintegraattorina edustamme alan johtavia valmistajia. Toimitamme kokonaispalveluja kriittisen tiedon tallennustarpeisiin. Palveluun sisältyy laite- ja ohjelmistotoimitusten lisäksi asennus-, käyttöönotto-, integrointi-, koulutus- ja operointipalvelut. Suomen tytäryhtiöllä Proact Finlandilla työskentelee 41 henkilöä.

Proact IT Group AB -konsernin osake noteerataan NASDAQ OMX:n pohjoismaisessa pörssissä. Konsernin palveluksessa on 660 työntekijää ja se toimii Pohjoismaiden lisäksi Baltiassa, Tšekeissä, Slovakiassa, Alankomaissa, Saksassa, Belgiassa, Espanjassa, Iso-Britanniassa ja USA:ssa. Konsernin liikevaihto 2014 oli noin 253 miljoonaa euroa.

www.proact.fi

 

Ponsse on maailman johtavia metsäkonevalmistajia, jonka asiakaslähtöistä toimintaa ohjaa edelleen metsäkoneyrittäjien toiveet ja tarpeet. Ponssen kotipaikka on Suomessa Vieremällä, samalla paikalla kuin perustamisvuonna 1970. Metsäkoneyrittäjänä aloittanut Einari Vidgrénin perhe on yhä mukana Ponssen jokapäiväisessä toiminnassa. Ponsse on perheyritys, jonka juuret ovat syvällä suomalaisella maaseudulla.

Yrityksen osakkeet noteerataan NASDAQ OMX:n pohjoismaisella listalla. Ponsse-konserniin kuuluvat emoyhtiö Ponsse Oyj sekä tytäryhtiöt Ponsse AB Ruotsissa, Ponsse AS Norjassa, Ponssé S.A.S. Ranskassa, Ponsse UK Ltd. Isossa-Britanniassa, Ponsse North America Inc. Yhdysvalloissa, Ponsse Latin America Brasiliassa, OOO Ponsse Venäjällä, Ponsse Asia-Pacific Ltd Hongkongissa, Ponsse China Ltd Kiinassa, Ponsse Uruguay S.A. Uruguayssa sekä Epec Oy Seinäjoella.

Vuonna 2014 Ponsse Oyj:n liikevaihto oli 390,8 miljoona euroa, ja yhtiö työllisti keskimäärin 1 246 metsäkoneiden ammattilaista.

www.ponsse.com/fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs