Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Proact laajenee Saksaan

Proact Finland Oy

Proact laajenee Saksaan

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2014 klo 10:23
Julkaisija: Proact Finland Oy

 

Euroopan suurin riippumaton tallennusintegraattori Proact IT Group käynnistää liiketoiminnan Saksassa. Strategiansa mukaan Proact etsii jatkuvasti uusia laajentumismahdollisuuksia, joista yhtenä kiinnostavana alueena on ollut juuri Saksa. Ovensa 1. lokakuuta 2014 avaavassa toimistossa työskentelee asiantuntijoita Düsseldorf–Frankfurt-alueella.

”Laajeneminen Saksaan uuden liiketoimintayksikön avulla oli meille paras ratkaisu. Yksikkö muodostaa Business Unit Westin, johon kuuluvat myös aiemmin perustetut liiketoimintayksiköt Benelux ja Espanja. Nyt meillä on kova joukkue kasassa Saksassa, ja lähellä operoiva Proact Hollanti pystyy antamaan Saksan toiminnoille kaiken tukensa”, Proact IT Groupin konsernijohtaja Martin Ödman sanoo.

Proact aloitti Hollannin markkinoilla samalla tavoin – etsimällä korkealuokkaisia osaajia, jotka käynnistivät paikallisen liiketoiminnan. Valittu tapa osoittautui menestykselliseksi.

”Saksa on Euroopan suurin markkina-alue, mikä tarkoittaa myös vahvaa kasvupotentiaalia Proactille. Pystymme hyödyntämään eri Proact-maiden synergiat, mikä tuo asiakkaille merkittävän arvon.”

Konsernin tavoitteena on, että Saksan liiketoiminta tekee positiivisen liikevaihdon vuodesta 2015 lähtien.

 

Lisätietoja:

konsernijohtaja Martin Ödman, Proact IT Group, puh. +46 8 733 56 68 11, martin.odman@proact.eu

toimitusjohtaja Mika Nyholm, Proact Finland Oy, puh. 040 180 3882, mika.nyholm@proact.fi

Proact IT Group AB on isojen tallennuskeskeisten ratkaisujen kokonaistoimittaja. Euroopan suurimpana riippumattomana tallennusintegraattorina edustamme alan johtavia valmistajia. Toimitamme kokonaispalveluja kriittisen tiedon tallennustarpeisiin. Palveluun sisältyy laite- ja ohjelmistotoimitusten lisäksi asennus-, käyttöönotto-, integrointi-, koulutus- ja operointipalvelut. Suomen tytäryhtiöllä Proact Finlandilla työskentelee 45 henkilöä.

Proact IT Group AB -konsernin osake noteerataan NASDAQ OMX:n pohjoismaisessa pörssissä. Konsernin palveluksessa on 625 työntekijää ja se toimii Pohjoismaiden lisäksi Baltiassa, Tšekeissä, Slovakiassa, Alankomaissa, Saksassa, Belgiassa, Espanjassa ja Iso-Britanniassa. Konsernin liikevaihto 2013 oli noin 258 miljoonaa euroa.

www.proact.fi

 

 

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs