Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Opiskelijat esittelevät kesän työelämäprojektejaan Riihimäellä 21.8.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Opiskelijat esittelevät kesän työelämäprojektejaan Riihimäellä 21.8.

Tiedote.
Julkaistu: 16.08.2013 klo 10:36
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Opiskelijat ovat ahkeroineet Riihimäellä kesäopintoja työelämäprojektien parissa. Kesäopintojen projektit ovat todellisia yrityksiltä saatuja toimeksiantoja ja kehittämishaasteita. Nyt projektit alkavat olla loppusuoralla, ja on aika näyttää, mitä on saatu aikaan.

Projektien toimeksiantajat ovat yrityksiä, jotka ovat tarjonneet projektiaiheen tavoitteineen opiskelijatyönä toteutettavaksi. Opiskelijoita projekteissa on ollut mukana yli neljäkymmentä: neljästä eri koulutusohjelmasta ja useasta eri maasta. Tänä kesänä mukana toimeksiantajina on ollut mm. Suomen Kerta Oy (Havi), Suomen luomukeskus, First Round, Konepaja Mankinen, Riihimäen kaupungin museo, Lending Partners sekä Lahden kaupunki ja Janakkalan kunta. Kesäopinnot ja työelämäprojektit toimivat alueella merkittävänä linkkinä paikallisen yrityselämän ja HAMKin yksikön välillä.

Opiskelijoiden aikaansaannoksia esitellään Riihimäen yksikössä (os. Kaartokatu 2) keskiviikkona 21.8 klo 10 alkaen. Tiedotusvälineiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen.

Paikalla tilaisuudessa ovat muun muassa Suomen luomukeskuksen ja Riihimäellä toimivan yrityskehitysyhtiö First Roundin edustajat. He kertovat tulevasta luomualan elintarvikehankkeesta, johon myös Riihimäen opiskelijat kesän aikana työllään osallistuivat. Kesäprojektilaiset toteuttivat heille tehtaan layout-suunnittelun ja purkitusprosessin suunnittelun sekä mobiilin paistopisteen.

HAMKin Riihimäen yksikön kesäopinnot ovat osa Hämeen ammattikorkeakoulun, Lahden ammattikorkeakoulun ja Laurea-ammattikorkeakoulun muodostaman FUAS-liittouman järjestämiä yhteisiä kesäopintoja. Kesäopinnot järjestettiin tänä vuonna neljännen kerran, ja niihin osallistui noin 680 HAMKin opiskelijaa. Heistä lähes viisisataa opiskeli HAMKin omissa opinnoissa ja noin kaksisataa osallistui LAMKin ja Laurean järjestämille opintojaksoille. Monille opiskelijoille kesäopinnot ovat kätevä tapa nopeuttaa omaa valmistumista. Projektimuotoisissa opinnoissa tarjolla on lisäksi mahdollisuus hankkia arvokasta työelämäkokemusta ja luoda verkostoja.

Lisätiedot
koulutuskoordinaattori Merita Aronen, p. 03 646 5054 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs