Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » NSG Group esittelee tuotteitaan ISE-messuilla Amsterdamissa

Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

NSG Group esittelee tuotteitaan ISE-messuilla Amsterdamissa

Tiedote.
Julkaistu: 23.01.2015 klo 09:25
Julkaisija: Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

NSG Group esittelee laajan valikoiman suorituskykyisiä lasituotteita Amsterdamin Digital Integrated Systems Europe -messuilla Hollannissa 10.–12.2.2015.

Digitaaliset opasteet ja näytöt ovat eräs median tehokkaimmista kanavista. Näiden opasteiden ja näyttöjen kysyntä on myös tasaisessa kasvussa. NSG Group tarjoaa laajan valikoiman kestäviä, pyrolyyttisiä, karkaistavia ja pinnoitettuja laseja, jotka sopivat loistavasti käytettäviksi kaikissa digitaalisissa opasteissa ja kosketusnäytöissä. NSG TEC™ -tuotteet ovat erinomainen valinta kosketusnäyttöihin, joissa tarvitaan sähköä johtava TCO-pinnoite. NSG TEC™ -tuotevalikoimasta löytyy useita tehokkaita vaihtoehtoja kilpailukykyisin hinnoin. NSG TEC™ -lasi on erittäin lujaa ja kestävää.

Monoliittinen Pilkington OptiView™ -vähentää heijastuksia mm. televisioissa, litteissä näytöissä, tietokoneruuduissa, lentokoneiden ikkunoissa ja erilaisissa elektronisissa näyttötauluissa. Tämä suorituskykyinen pinnoite vähentää etupinnan heijastukset alle prosenttiin, mutta tarjoaa korkean valonläpäisyn.

NSG Group julkistaa tapahtumassa uuden matalaheijasteisen Pilkington OptiView™ Protect -lasin. Pilkington OptiView™ Protecton laminoitu lasi, jossa on pyrolyyttinen heijastuksia estävä pinnoite. Se tarjoaa laminoidun lasin turvaominaisuudet. Tämä matalaheijasteinen lasi sopii ominaisuuksiltaan hyvin ulkotiloissa sijaitsevissa opasteissa käytettäväksi. Lasin ominaisuuksiin kuuluvat mm. korkea valonläpäisy, alhainen heijastavuus, värineutraalius ja UV-suojaus.

Messuilla esitellään myös NSG Groupin uudet digitaaliset peilit, Pilkington MirroView™ ja Pilkington MirroView™ 50/50. Ne on päällystetty korkeaheijasteisella peilipinnoitteella, joten ne sopivat erinomaisesti digitaalinäyttöjen ja videoruutujen peittämiseen niiden ollessa pois päältä. Kun näyttö kytketään päälle, lasi antaa alla olevan näytön näkyä. Nämä ovat vain esimerkkejä erittäin suorituskykyisistä lasituotteista, jotka ovat esillä NSG Groupin osastolla #8-D352.

Saat lisätietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen marketing.communications@nsg.com

Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

Pilkingtonin nimi on liitetty läheisesti lasiin jo vuodesta 1826. Vuonna 2006 japanilainen NSG Group osti Pilkington plc:n ja nimi Pilkington säilytettiin NSG Groupin rakennus- ja autolasipuolen tuotenimenä. Laajentunut NSG Group on yksi maailman suurimmista lasin ja lasituotteiden valmistajista rakennusteollisuudelle, autoteollisuudelle ja erikoislasisektorille. Valmistustoimintaa on 29 maassa, neljässä maanosassa ja myyntiä noin 130 maassa. Tilivuonna joka päättyi 31.3.2012 NSG Group raportoi myynniksi noin 5 miljardia euroa. NSG Groupin liikevaihdosta 41% tuli Euroopasta, 29% Japanista, 14% Pohjois-Amerikasta ja 16% muualta maailmasta.

www.pilkington.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs