Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Niels Svenningsen Schneider Electricin Pohjoismaiden ja Baltian alueen johtajaksi

Schneider Electric

Niels Svenningsen Schneider Electricin Pohjoismaiden ja Baltian alueen johtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2015 klo 12:31
Julkaisija: Schneider Electric

Helsinki, 28. lokakuuta 2015 – Tanskalainen Niels Svenningsen aloitti työnsä Schneider Electricin Pohjoismaiden ja Baltian alueen johtajana 26. lokakuuta 2015. 

Niels vastaa Schneider Electricin Pohjoismaiden ja Baltian liiketoiminnan kehityksestä sekä strategisella että operatiivisella tasolla, keskittyen vahvasti integroituihin energiatehokkuutta parantaviin ja toimintaa tehostaviin ratkaisuihin eri sektoreilla. Nielsin tehtävänä on hakea kasvua ja kasvattaa Schneider Electricin markkinaosuutta läheisessä yhteistyössä yli 4 000 alueen työntekijän, kumppanin ja asiakkaan kanssa.

- Odotan innolla uusia haasteita Schneider Electricillä. Yhtiö on maailman johtava energianhallinnan ja automaation asiantuntija, jonka erityinen vahvuus on integroiduissa ratkaisuissa. Niillä parannetaan asiakkaiden tehokkuutta kaikkialla maailmassa.  Käytössämme on ainutlaatuinen teknologinen pohja, ja seuraavassa vaiheessa haluamme hyödyntää teknologisen johtajuuden entistä paremmin. Näin voimme tavoittaa entistä enemmän asiakkaita, jotka haluavat parantaa tehokkuuttaan ja saavuttaa säästöjä. Tavoitteeni on varmistaa kasvu, jonka myötä Schneider Electric ottaa markkinajohtajuuden kaikissa alueeni maissa, Niels kertoo. 

Schneider Electricillä on vahva jalansija Pohjoismaissa ja Baltian maissa, joissa toisiinsa kytkettyjen ja energiatehokkaiden ratkaisujen kysyntä kasvaa jatkuvasti. Yhtiö on alueen johtavia integroitujen ja tehokkuutta parantavien ratkaisujen toimittajia muun muassa energianjakelun, teollisuusautomaation, konesaliratkaisujen ja kiinteistönhallintajärjestelmien sektoreilla.

- Schneider Electricin tarjooma on ainutlaatuinen ja investoimme voimakkaasti tutkimukseen ja kehitykseen vastataksemme älykkäiden tuotteiden ja ratkaisujen kysyntään. Nämä tuotteet ja ratkaisut muuttavat tapaa, jolla elämme, ajattelemme ja teemme liiketoimintaa. Kaikki lähtee tuotteiden, ratkaisujen ja yritysten yhdistämisestä esineiden internetiin.

On erittäin innostavaa tulla yhtiöön, joka on siirtynyt esineiden internetissä vaiheeseen, jossa keskitytään voimakkaasti teknologisen muutoksen synnyttämiseen, jotta maailman tulevaisuuden tarpeet voidaan täyttää, Niels Svenningsen sanoo.

Nielsillä on vankka ja laaja-alainen, yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä IT-liiketoiminnasta. Hän on työskennellyt muun muassa HP/Compaqilla, IBM:llä ja Hitachi Data Systemsillä.  Viimeisimpänä hän toimi innovatiivisen tanskalaisen teknologiayhtiön Netcom A/S:n pääjohtajana. Niels tuo Schneider Electriciin vahvaa kokemusta myynnistä, markkinoinnista ja liiketoiminnan johtamisesta sekä kansainvälisesti että alueellisesti.

Niels Svenningsen työskentelee Tanskan Ballerupissa ja hänestä tulee Schneider Electricin Euroopan johtoryhmän jäsen.  Schneider Electricin maajohtajat Baltian maissa, Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa raportoivat suoraan hänelle, samoin kuin muut Pohjoismaiden ja Baltian johtoryhmän jäsenet.

Liitetiedostot

Tietoa Schneider Electricistä

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Vuonna 2014 yrityksen liikevaihto oli 25 miljardia euroa. Yrityksemme yli 170 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 100 maassa ja auttavat heitä hallitsemaan energiaansa ja prosessejaan turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Yksinkertaisimmista kytkimistä aina monimutkaisiin toimintajärjestelmiin asti teknologiamme, ohjelmistomme ja palvelumme auttavat asiakkaitamme hallitsemaan ja automatisoimaan toimintojaan paremmin. Kytketyt teknologiamme uudistavat teollisuudenaloja, muuttavat kaupunkeja ja rikastuttavat elämiämme. Me Schneider Electricillä käytämme tästä sanontaa Life Is On. Schneider Electricin verkkosivustolle

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI ja LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electric

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs