Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » MPY tuo Unisysin tietoturvateknologian ensimmäisenä Suomen markkinoille

MPY

MPY tuo Unisysin tietoturvateknologian ensimmäisenä Suomen markkinoille

Tiedote.
Julkaistu: 13.12.2013 klo 08:15
Julkaisija: MPY

MPY tuo ensimmäisenä Suomen markkinoille yhdysvaltalaisen Unisysin tietoturvaratkaisun, Unisys Stealthin, joka on aikaisemmin ollut lähinnä eri maiden puolustushallintojen käytössä. Unisysin ja MPY:n kumppanuuden myötä uusi teknologia on saatavilla Suomessa myös kaupalliseen käyttöön. MPY myy nyt Unisysin Security Stealth Solution -ratkaisuja Suomessa.  

”Unisys Stealth on uuden sukupolven ratkaisu tietoliikenteen ja päätelaitteiden suojauksessa. Ratkaisulla on korkein tietoturvan sertifiointitaso, jonka kaupalliset tuotteet voivat saavuttaa eli EAL 4+”, sanoo MPY:n tietoturvapäällikkö Janne Sormunen.

Unisys Stealthin avulla koneet, käyttäjät ja tiedot voidaan piilottaa hyökkääjiltä kokonaan. Hyökkäystä ei voi tehdä, jos koko IT-infrastruktuuri on näkymätön hakkereille. Ratkaisu on suunniteltu tiukimmatkin tietoturvavaatimukset täyttäväksi.

”Stealth on alunperin suunniteltu vastaamaan puolustushallinnon vaatimuksia siirrettäessä arkaluontoista tietoa sähköisesti verkossa”, Unisysin toimitusjohtaja Onni Fagerström kertoo.

Suomessa ennen näkemätön ratkaisu on kustannustehokas vaihtoehto perinteiselle VPN-ratkaisulle. Se vähentää kalliita investointeja kaapeleihin ja palomuureihin.

”Paitsi edullinen, Stealth on tietoturvaltaan ylivoimainen verrattuna SSL tai IPSec VPN-ratkaisuihin”, Janne Sormunen sanoo.

 

Lisätietoja:

Jan-Erik Laine, toimitusjohtaja MPY | 050 555 3244 | jan-erik.laine@mpy.fi

Onni Fagerström, toimitusjohtaja Oy Unisys Finland Ab | 040 583 6718 | onni.fagerstrom@fi.unisys.com

Janne Sormunen, Tietoturvapäällikkö MPY | 040 750 0903 | janne.sormunen@mpy.fi

Matti Muukkonen, digitaalisen liiketoiminnan kehityspäällikkö MPY | 050 3522394 | matti.muukkonen@mpy.fi

www.mpy.fi

Vuonna 1888 perustettu MPY on valtakunnallisesti toimiva, tietotekniikka- ja tietoliikennepalveluita tarjoava asiantuntijayritys. Toimimme kahdeksalla eri paikkakunnalla ja palveluksessamme on 160 ammattilaista. Palvelumme on suunniteltu helpottamaan asiakkaidemme arkea tietotekniikan ja tietoliikenteen avulla ja niille on myönnetty Avainlippumerkki.

Unisys on maailmanlaajuinen tietotekniikka-alan yritys. Tarjoamme laajan valikoiman IT- palveluita, ohjelmistoja ja teknologiaa asiakkaidemme kriittisten ongelmien ratkaisuun. Olemme erikoistuneet auttamaan asiakkaitamme turvaamaan konesaleissa olevan tiedon ja samalla lisäämään kustannustehokkuutta, parantamalla tukea loppukäyttäjille ja nykyaikaistamaan yrityksen sovellukset.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs