Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Mölnlycke Health Care ja Etteplan yhteistyöhön

Etteplan Oyj

Mölnlycke Health Care ja Etteplan yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 22.12.2014 klo 14:00
Julkaisija: Etteplan Oyj

- Etteplan tukee kahden Mölnlycke Health Caren innovatiivisen haavanhoitotuotteen kehitystyötä

Mölnlycke Health Care Ruotsissa on valinnut Etteplanin kahden lähivuosina julkistettavan tuoteinnovaation tuotekehityskumppaniksi. Mölnlycke Health Care on maailman johtavia terveydenhuollon käyttöön tarkoitettujen kertakäyttöisten leikkaussali- ja haavanhoitotuotteiden valmistajia.

Etteplanin vastaa tuotekehitysprojektien projektinhallinnasta ja prototyypin kehityksestä sekä tuo projekteihin kaiken teknisen ja viranomaishyväksyntään tarvittavan osaamisen.

Etteplanilla on pitkä kokemus lääkinnällisten laitteiden kehittämisestä. Asiakkaista mainittakoon esimerkiksi NeoDynamics, Vivoline, Invacare, Getinge, CefarCompex ja Redsense.

– Valitsimme Etteplanin täydentämään tuotekehitystiimejämme yhtiön ainutlaatuisen osaamisensa perusteella. Heillä on myös vakuuttavaa näyttöä tuotekehityksen läpimenoajan lyhentämisestä. Meille on tärkeää pitää tuotekehityksen ydintoiminnot omassa organisaatiossa, mutta näemme, että tietyillä osaamisalueilla saamme etua yhteistyöstä Etteplanin kanssa, sanoo Mölnlycke Health Caren Cecilia Rydin, Development Manager, New Therapy Areas.

Lisätietoja antavat:
Yanick Meunier
Director Business Unit South & West Etteplan
Etteplan
Puh. +46 708 814 855

Outi-Maria Liedes
SVP, Communications & Operational Development
Etteplan
Puh. +358 40 756 9620

Etteplan lyhyesti

Etteplan tuottaa teknisiä suunnittelupalveluita ja tuoteinformaation ratkaisuja maailman johtaville valmistavan teollisuuden yrityksille. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa.

Vuonna 2013 Etteplanin liikevaihto oli 128,6 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on lähes 1 800 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa ja Kiinassa. Etteplan on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETT1V.

www.etteplan.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs