Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Microsoftin puhelintiimi luottaa Dassault Systèmesin ratkaisuihin

Microsoftin puhelintiimi luottaa Dassault Systèmesin ratkaisuihin

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2014 klo 10:30
Julkaisija: Dassault Systemes

Yhtiö tuo Dassault Systèmesin it-teollisuudelle suunnitelluilla ratkaisuilla entistä nopeammin uusia puhelinteollisuuden innovaatioita markkinoille.

30. lokakuuta, 2014 Microsoft Devices Groupin puhelintiimi ilmoittaa ottaneensa käyttöön Dassault Systèmesin 3DEXPERIENCE-alustan, teolliseen suunnitteluun sopivan HT body -ratkaisun suunnittelun innovointiin ja Smarter, Faster, Lighter -ratkaisun monitieteellisen tiimin yhteistyöhön.

Tiimi halusi virtaviivaistaa globaaleja kehityksen ja tuotannon prosessejaan, parantaa yhteistyötään ja suojella tietopääomaansa vakoilijoilta. 3DEXPERIENCE-alustan avulla Microsoft Devices Groupin puhelintiimin mekaniikan, sähköpuolen ja tuotannon insinöörit voivat:

  • tehdä yhteistyötä turvallisessa ympäristössä
  • tuottaa heti ensimmäisellä kerralla suoraan tuotantoon valmiita tuotteita
  • vähentää tuotekehitykseen vaadittavaa aikaa, tuotannon valmisteluja ja kuluja.

-Microsoft Devices Group on erinomainen esimerkki siitä, miten merkittäviä hyötyjä asiakkaamme pystyvät saavuttamaan ottamalla käyttöön 3DEXPERIENCE -alustaan pohjautuvia ratkaisuja, toteaa Matti Saarenoksa, Dassault Systèmesin maajohtaja Suomessa.

Lue koko asiakasreferenssi alta:

Connecting people – ihmisiä yhdistämässä

Microsoft Devices Groupin Puhelintiimi on vastuussa yhtiön laitestrategiasta, mukaan lukien Lumia-älypuhelimista, Nokia-puhelimista ja puhelintarvikkeista.

-Haluamme olla tunnettuja kauniista ja teknisesti edistyksellisistä tuotteista, jotka auttavat ihmisiä tekemään enemmän ja tarjoavat heille upeita kokemuksia, kun he hankkivat tietoa tai yksinkertaisesti vain viestivät toistensa kanssa, sanoo Pauli Korhonen, Senior Solution Delivery Manager, Mechanical Engineering, Microsoft Marketing, Products and Services IT -osastolta.

-Uskomme että luomastamme kuluttajakokemuksesta tulee loistava, kun annamme mobiililaitteisto- ja ohjelmistoalan eksperttien innovoida yhdessä.

Microsoft laajensi laitevalikoimaansa vuonna 2014 ja teki tärkeitä, kauaskantoisia päätöksiä, jotka vaikuttavat yhtiön prosesseihin ja rakenteeseen.

-Meidän oli virtaviivaistettava tapaamme kehittää tuotteita kansainvälisellä tasolla ja opittava hyödyntämään eri maiden suunnitteluosaamista sekä helpottamaan ideoiden jakamista. Käytimme raskaasti räätälöityjä kolmannen osapuolen applikaatioita IT-puolellamme. Niiden ylläpito ja päivittäminen aiheuttivat korkeita kustannuksia. Meidän oli yhdenmukaistettava kehityskohteidemme asennus ympäri maailmaa, jotta pystyimme lyhentämään tuotesuunnitteluun menevää aikaa, parantamaan saamamme tiedon laatua, takaamaan kaikille sidosryhmillemme ajantasaiset ja tarkat tuotetiedot sekä tehostamaan tuotekehittelyämme. Äärimmäisen kilpailun aikakaudella meidän oli myös turvattava tuotekehityksemme ja suojeltava immateriaalisia oikeuksiamme vakoilulta.

Tiimi otti käyttöön Dassault Systèmesin 3DEXPERIENCE-alustan ja sen it-teollisuudelle tarkoitetut HT body -ja Smarter, Faster, Lighter -ratkaisut virtaviivaistaakseen tuotekehittelyä. Korhosen mukaan minkä tahansa matkapuhelinlaitteen menestyksen salaisuus on se, miltä laite näyttää ja tuntuu, kun kuluttaja saa sen ensikerran käsiinsä.

-HT body on vankka ratkaisu, jonka avulla suunnittelijamme voivat tutkia uusia ideoita ja työstää niistä parhaimpia, kun he suunnittelevat puhelintemme kuoria. Tämä vauhdittaa innovointia ja johtaa miellyttävämpien ja entistä paremman näköisten tuotteiden suunnitteluun. 3DEXPERIENCE-alustan avulla me pystymme todella suunnittelemaan laitteita samanaikaisesti.

Monikansalliselle yhtiölle on tärkeää kyetä tarjoamaan kaikille sidosryhmilleen yhtäaikainen pääsy tuotetietoihin. Tämä vähentää tuotekehityksen vaatimaa aikaa ja parantaa suunnittelun laatua.

-Valitsemamme HT body -ratkaisu oli aivan uudenlainen. Ratkaisun asennuksesta ja käyttöönotosta kertyneet kulut olivat minimaalisia, koska mitään räätälöintiä ei tarvittu, Korhonen kertoo.

Monitieteellinen tiimi tekee yhteistyötä suunnittelussa

Microsoft Devices Group käyttää myös Dassault Systèmesin it-teollisuudelle suunnattua Smarter, Faster, Lighter -ratkaisua, jotta monitieteelinen mekaniikan, elektroniikan ja tuotannon ammattilaisista koostuva tiimi voi tehdä tuotekehitystä yhteistyössä 3DEXPERIENCE-alustalla.

-Tuotteistamme tulee yhä kehittyneempiä mekaanisten kotelointien ja tulostettujen piirilevyjen kokoonpanoprosessin keskinäisen riippuvuuden takia. Smarter, Faster, Lighter -ratkaisu tukee integroitua lähestymistapaa, joka on olennaista mekatroniikan suunnittelulle ja end-to-end-jäljitettävyydelle, sanoo Korhonen.

-Monitieteellisillä tiimeillä on verkossa suora pääsy ympäristöömme. He työskentelevät yhdessä ja ovat aina tietoisia siitä, mitä heidän kollegansa ja muut projektien osapuolet ovat tekemässä ja mitä heidän työnsä vaatimukset ovat. Suunnittelutyö kehittyy kokonaisuutena, joka vähentää kalliita korjauksia ja tuotteiden takaisinvetoja.

Sadat käyttäjät Microsoftin Devices Groupin sisällä Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa käyttävät 3DEXPERIENCE-alustaa

-Haluamme nyt tarjota myös avaintoimittajillemme ja muille tieteenaloille globaalissa organisaatiossamme pääsyn tähän alustaan sekä HT body ja Smarter Faster Lighter -sovelluksiin, jotta voimme virtaviivaistaa yhteistyötämme ja karsia turhaa tiedon lähettelyä edes takaisin, kertoo Korhonen.

-Näiden kokemusten jakaminen muiden sidosryhmien kanssa auttaa heitä osallistumaan suunnittelutyöhön sekä vaihtamaan ideoita. Tämä synnyttää jännittäviä uusia tuotteita, jotka auttavat ihmisiä tekemään enemmän. 

### 

Lisää tietoa 3D-EXPERIENCE-alustasta sivulla www.3ds.com

Lisää tietoa Microsoftista osoitteessa www.microsoft.com

Kuvien oikeudet: Microsoft Devices Group

 

Lisätiedot Mari Kuusinen, mari.kuusinen@osg.fi, 040 1964374

 

Liitetiedostot

Dassault Systèmes on maailman johtava 3D-mallintamiseen ja tuotteen elinkaaren hallintaratkaisuihin (PLM) keskittynyt ohjelmistoyritys. Dassault Systèmesin 3DEXPERIENCE-ratkaisujen avulla on mahdollista digitaalisesti mallintaa ja simuloida sekä tuotteita että prosesseja, mutta myös resursseja, joita käytetään tuotteiden valmistamiseen, ylläpitämiseen ja kierrättämiseen ympäristöystävällisellä tavalla. Dassault Systèmesillä on noin 190.000 asiakasta yli 140 maassa. Suomessa Dassault Systèmesillä on ollut oma toimisto huhtikuusta 2010. Lisätietoja: www.3ds.com 

CATIA, SOLIDWORKS, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, GEOVIA, EXALEAD, 3D VIA, 3DSWYM, BIOVIA, NETVIBES ja 3DXCITE ovat Dassault Systèmesin tai yrityksen alihankkijoiden rekisteröimiä ohjelmistoja.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs