Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Microsoft Oy nimitti Windows and Devices -liiketoimintayksikölle uuden johtajan

Microsoft Oy

Microsoft Oy nimitti Windows and Devices -liiketoimintayksikölle uuden johtajan

Nimitys.
Julkaistu: 29.09.2016 klo 12:06
Julkaisija: Microsoft Oy

Microsoft Oy:n Windows and Devices -yksikön johtajaksi on nimitetty Antti Kuosmanen. Antti siirtyy uuteen tehtäväänsä Microsoftin kumppanimyyntiyksiköstä, jossa hän vastasi tuottavuusratkaisujen viemisestä pilveen ja uusien pilvipohjaisten liiketoimintamallien rakentamisesta.

Uudessa roolissaan Antti vastaa Microsoft Oy:n Windows and Devices -liiketoiminnasta, joka pitää sisällään laajan valikoiman Windows-”rautaa”, kuten Surfacen, Surface Hubin ja muiden valmistajien Windows-laitteita, sekä Windows 10 -käyttöjärjestelmän toiminnot. Hän johtaa myös b2b-puolen Windows- ja Surface-liiketoimintaa ja vastaa kuluttaja-, koulutus- ja pk-sektorin Windows and Devices -liiketoiminnasta. Antti aloittaa virallisesti 1.11.2016 ja seuraa tehtävässään viisi vuotta Microsoft Oy:n Windows-liiketoimintayksikköä ansiokkaasti johtanutta Tom Toivosta. 

”Tulevaisuudessa Windowsin ensiluokkaiset tietoturvaratkaisut ja Windows IoT ovat entistäkin tärkeämpiä näyttäessämme suuntaa ja luodessamme teknologiastandardia. Näen pitkälle tulevaisuuteen ulottuvan Windows-tuotekehityksen muun muassa HoloLensin avulla erittäin isona osana Windowsin tulevaisuutta”, kertoo Microsoft Oy:n Marketing & Operations -yksikköä johtava Andreas Korczak.

Antin omin sanoin: ”Olen kahdeksanvuotisen Microsoft-urani aikana auttanut voimakkaasti asiakkaita ja Microsoftin kumppaneita siirtämään liiketoimintaansa ja palvelutarjontaansa pilveen. Nyt on kiinnostava aika Windowsille, koska asiakkaat käyttävät tätä maailman suosituinta käyttöjärjestelmää myös yhä enemmän pilvipalveluna. Olen äärimmäisen motivoitunut mahdollisuudesta edistää Suomen digitalisaatiota ja vauhdittaa Windows-liiketoimintaa yhdessä laitevalmistajien, kumppanien ja asiakkaittemme kanssa!”

Lisätietoja 

Tomi Kuuppelomäki, viestintäpäällikkö, tomi.kuuppelomaki@microsoft.com

Lisätietoja Windowsista löytyy täältä: https://www.microsoft.com/fi-fi/windows

Lisätietoja Windows-laitteista löytyy täältä:  https://www.microsoft.com/fi-fi/windows/devices

Microsoft
Microsoft tarjoaa mobiili- ja pilvivetoisen maailman parhaat teknologia-alustat ja tuottavuuden avaimet. Yhtiön missio on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän. Lisätietoa osoitteessa: www.microsoft.fi ja www.microsoft.fi/uutisia. Twitterissä @MicrosoftOy

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs