Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Logistiikka-messut järjestetään Tampereella vuonna 2016

Tampereen Messut

Logistiikka-messut järjestetään Tampereella vuonna 2016

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2014 klo 14:00
Julkaisija: Tampereen Messut

Materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisille tarkoitetut Logistiikka-messut järjestetään Tampereella seuraavan kerran syksyllä 2016. Suomen merkittävin alan messutapahtuma esittelee sisälogistiikkaa ja siihen läheisesti liittyviä logistiikka- ja varastointipalveluja. Logistiikka-messut on toteutettu Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa aiemmin vuosina 2011 ja 2013. Messut järjestää Tampereen Messut Oy ja Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:n Trukkijaosto.

– Logistiikka-messut ovat Suomen merkittävin sisälogistiikkaa sekä siihen läheisesti liittyviä logistiikka- ja varastointipalveluja esittelevä ammattitapahtuma. Seuraavan kerran tapahtuma on alan toimijoiden toiveesta päätetty toteuttaa syksyllä 2016, sanoo tuoteryhmäpäällikkö Jani Maja Tampereen Messut Oy:stä.

– Tampereen Logistiikka-messut ovat materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisten ykköstapahtuma, jossa esitellään laajasti alan tuotteet, palvelut ja uudet ratkaisut. Lisäksi tapahtuma on erinomainen paikka verkostoitua ja hankkia tuoreimmat tiedot nopeaan tahtiin kehittyvältä alalta. ICT-ratkaisujen, energiansäästökysymysten, palveluiden ulkoistamisen ja sitä kautta kilpailukyvyn merkitys logistiikassa tulee kasvamaan, joten tällaiselle kohdennetulle tapahtumalle riittää kysyntää jatkossakin, kertoo Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:n Trukkijaoston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Mika Laatikainen Jungheinrich Lift Truck Oy:stä.

– Näiden messujen yksi merkittävä tehtävä on esitellä alan uutuuksia, mitä painotettiin myös päätettäessä seuraavan tapahtuman ajankohtaa. Logistiikka-messut pidetään Tampereella syksyllä 2016, jolloin valmistajatkin satsaavat Euroopassa näyttelytoimintaan ja alan yrityksillä on jälleen riittävästi uusia innovaatioita ja malleja esiteltäväksi logistiikka-alan ammattilaisille, toteaa johtaja Heikki Ojanperä Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:stä.

Edellisen kerran huhtikuussa 2013 järjestetyillä Logistiikka-messuilla oli 124 näytteilleasettajaa. Messut pidettiin osittain samaan aikaan Expomark Oy:n ja Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n toteuttamien Teolliset Palvelut -messujen kanssa. Yhteensä nämä tapahtumat kokosivat Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen noin 5600 alan ammattilaista ja päättäjää. Ensisijaisesti Logistiikka-messuille rekisteröityi 3562 kävijää.


LISÄTIEDOT: www.logistiikkamessut.fi

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Twitter: @TampereenMessut

Jani Maja, tuoteryhmäpäällikkö, p. 050 356 1325,
jani.maja(a)tampereenmessut.fi

Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi, @TanjaJarvensivu


Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry, www.tekninen.fi

Heikki Ojanperä, johtaja, p. (09) 6824 1322,
heikki.ojanpera(a)tekninen.fi

Mika Laatikainen, Trukkijaoston pj, toimitusjohtaja, 
Jungheinrich Lift Truck Oy, p. 040 833 6359,
mika.laatikainen(a)jungheinrich.fi

 

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs