Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Lisää puhtautta ammattikeittiöihin

Climecon Oy

Lisää puhtautta ammattikeittiöihin

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2014 klo 09:00
Julkaisija: Climecon Oy

Suomalainen talotekniikka-alan yritys Climecon lanseeraa FinnBuld 2014-messuilla uudistuneet ilmanvaihtoratkaisut ammattikeittiöihin. Huuvat ja ilmastointikatot on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten keittiöiden hygienian, käytettävyyden, turvallisuuden sekä energiatehokkuuden vaatimuksia.

CleanMaster®-huuvat ja -ilmastointikatot hyödyntävät uutta toisen sukupolven UV-teknologiaa. Ultraviolettivalon ja otsonin yhteisvaikutukseen perustuva tekniikka hapettaa huuvaan nousevat rasvamolekyylit vedeksi ja hiilidioksidiksi sekä pieneksi määräksi pölymäistä palmitiinia, jolloin rasvaa ei pääse muodostumaan rasvakammioon tai kanavistoon.

”Rasvakammion ja kanaviston puhtaudella saavutetaan merkittäviä hyötyjä ja kustannussäästöjä: puhdistus- ja nuohouskustannukset laskevat, keittiöhenkilökunnan päivittäinen puhdistustyö helpottuu, paloturvallisuusriski minimoituu, hajuhaitat vähenevät ja erityisesti hygieniataso parantuu”, kertoo tuotepäällikkö Tomi Myller Climeconilta.

CleanMaster®-teknologia mahdollistaa myös lämmöntalteenoton keittiön poistoilmasta, minkä ansiosta kiinteistön energiatehokkuus paranee ja tuo mukanaan merkittäviä säästöjä kiinteistön lämmityskustannuksissa.

Uudistunut huuva- ja ilmastointikattomallisto on saatavilla nyt niin pieniin kivijalkakeittiöihin kuin suuriin teollisuuskeittiöihin. CleanMaster® -huuvat ja- ilmastointikatot on suunniteltu vastaamaan korkeamman hygieniatason ja energiatehokkuuden vaatimuksia niin maalla kuin merelläkin. Teknologia mahdollistaa pitkät ruuanvalmistusjaksot ilman erillisiä puhdistuskatkoja keittiössä.

CleanMaster® Retrofit on UV-puhdistusjärjestelmä, joka on tarkoitettu jo olemassa oleviin huuviin ja se  tarjoaa CleanMaster®-teknologian edut jo käytössä oleviin ammattikeittiöihin.

StandardPlus-mallisto on suunniteltu erityisesti ammattikeittiöiden ruuanvalmistuspisteiden ja astianpesulinjaston ilmanvaihtoon. Mallistossa on huomioitu keittiöhenkilökunnan toivomukset, käytettävyys sekä työskentelyolosuhteet.

Climecon tarjoaa nyt myös ensikerran lisäpalveluna kaiken kattavat huuvien ja ilmastointikattojen asennus- ja käyttöönotto- sekä ylläpitopalvelun.

”Olemme saaneet asiakkailta paljon palautetta ja toiveita asennukseen, käyttöönottoon sekä ylläpitopalveluun liittyen. Päätimme tarjota tätä palvelua asiakaskysynnän perusteella”, kertoo Myller.

Lisätietoa:
tuotepäällikkö Tomi Myller
puh: 040 517 5050
tomi.myller@climecon.fi
www.climecon.fi

Liitetiedostot

Tänä vuonna 30 vuotta täyttävä Climecon Oy on suomalainen talotekniikka-alan kasvuyritys, joka kehittää, suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia ilmanvaihdon ratkaisuja. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat ilmanvaihdon päätelaitteet, ammattikeittiöiden huuvat, ilmanvaihtokatokset sekä kemialliset ilmanpuhdistusratkaisut, joita se toimittaa muun muassa asuntoihin, kouluihin, liiketiloihin sekä teollisuuteen.

 Laatu, design, kotimaisuus ja tuotteiden elinkaari ovat avainasioita Climeconin tuotteiden suunnittelussa, kehittämisessä ja valmistuksessa. Alan johtavien toimijoiden kanssa tehtävän tutkimus- ja kehitystyön tuloksena yhtiön tuotteet ovat saavuttaneet suosion alan ammattilaisten keskuudessa.

Yhtiön päämarkkina-alueita ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Iso-Britannia, Saksa, Belgia, Viro, Latvia, Ranska ja Itävalta. Yhtiöllä on 50 työntekijää, joista suurin osa työskentelee Climeconin tehtaissa Kausalassa ja Pihtiputaalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiön liikevaihdosta 5 % käytetään tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs