Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » LG LANSEERAA MAAILMAN ENSIMMÄISEN 4K OLED -TELEVISION HDR-TUELLA

LG Electronics

LG LANSEERAA MAAILMAN ENSIMMÄISEN 4K OLED -TELEVISION HDR-TUELLA

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2015 klo 15:00
Julkaisija: LG Electronics

LG HDR OLED

– LG esittelee IFA 2015 -messuilla kaksi ensimmäistä HDR-tuella varustettua 4K OLED -televisiotaan. Samalla yhtiö esittelee uusia HDR-sisältökumppanuuksiaan.

Helsinki, 3. syyskuuta 2015 – LG Electronics esittelee IFA-messuilla kaksi uutta 4K OLED -mallia. EF950V ja EG920V ovat maailman ensimmäiset 4K OLED -televisiot, joihin on integroitu HDR-tuki (High Dynamic Range). HDR on kuvatekniikka, joka laajentaa kirkkaiden värien skaalaa ja elävöittää kuvanlaatua. Teknologiassa on tavallista laajempi harmaasävyasteikko, joka kattaa kirkkaampia valkoisen sävyjä ja tummempia mustan sävyjä. Lisäksi ääripäiden välillä on enemmän harmaan eri sävyjä.

OLED on näyttöteknologia, joka pystyy tuottamaan erittäin syvää mustan sävyä, mikä tekeekin siitä erityisen soveltuvan teknologian HDR-sisältöjä varten. Täydellisen mustan ansiosta myös kirkkaat värit ovat HDR-tilassa näyttävämpiä. OLED-televisio pystyy tuottamaan HDR-kuvan edellyttämän harmaasävyasteikon alhaisemmalla kirkkaudella kuin muut näyttöteknologiat. Poikkeuksellisen kuvanlaadun lisäksi tuloksena on myös hyvin miellyttävä katseluelämys.

LG:n HDR-tuella varustetut 4K OLED -televisiot voivat näyttää HDR-sisältöjä niin suoratoistona kuin ulkoisista lähteistäkin. LG esittelee IFA-messuilla reaaliaikaista HDR-suoratoistoa muun muassa BBC:ltä. Samalla LG esittelee myös sisältökumppanuuden Amazonin kanssa. Yhteistyön tarkoitus on tarjota HDR-sisältöä suoratoistona Amazon Video -webOS-sovelluksen kautta. HDR-sisältö tulee aluksi saataville Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Itävallassa.

Lisätietoja
Voit lukea lisää uusista OLED-televisioista täältä. Lisätietoja HDR-tekniikasta ja LG:n uusista HDR-kumppanuuksista löytyy seuraavista englanninkielisistä tiedotteista:


Hinta ja saatavuus

  • LG EF950V -mallin odotetaan saapuvan 55 ja 65 tuuman koossa Pohjoismaiden markkinoille lokakuussa. 55-tuumaisen mallin suositushinta on 4 999 euroa ja 65-tuumaisen 7 499 euroa.
  • LG 55EG920V -mallia odotetaan saataville viimeisen vuosineljänneksen aikana 4 199 euron suositushintaan.

Korkearesoluutioisia kuvia ja lisätietoja
Korkearesoluutioisia kuvia on saatavilla LG:n kuva-arkistossa. Kirjoita mallin nimi vasemmanpuoleiseen hakukenttään.

###

LG Electronics
LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 83 000 työntekijää 119 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2014 oli 55,91 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan neljään liiketoiminta-alueeseen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2014 noin 2,2 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja: www.lg.com.

LG Electronics Home Entertainment
LG Home Entertainment Company (HE) on johtava kansainvälinen televisioiden, näyttöjen, digitaalisten infonäyttöjen, audio- ja videotuotteiden sekä tietokoneiden ja turvajärjestelmien valmistaja. LG pyrkii teknologiaa hyödyntämällä kehittämään tuotteita, joiden älykkäät toiminnot ja tyylipuhdas muotoilu vastaavat kansainvälisten kuluttajien tarpeisiin. LG:n kuluttajatuotteita ovat CINEMA 3D, Smart-TV, OLED-TV ja IPS-näytöt, ulkoiset muistiyksiköt, kotiteatterijärjestelmät ja Blu-ray-soittimet. LG:n B2B-tuotteita ovat digitaaliset infonäytöt, hotelli-TV-järjestelmät, videoneuvotteluvälineet ja IP-turvakamerat.

Lisätietoja:

Susanne Persson
PR Manager
LG Electronics Nordic AB 
Box 83, 164 94 Kista 
Matkapuhelin: +46 (0)70 969 46 06
Sähköposti: susanne.persson@lge.com

Erik Åhsgren
Tuoteasiantuntija HE
LG Electronics Nordic AB 
Box 83, 164 94 Kista
Matkapuhelin: +46 (0)72 162 91 10
Sähköposti: erik.ahsgren@lge.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs