Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Leadin vahvistaa asiakkuudenhallinnan merkitystä yhtiön ylimmässä johdossa

Leadin Oy

Leadin vahvistaa asiakkuudenhallinnan merkitystä yhtiön ylimmässä johdossa

Nimitys.
Julkaistu: 22.12.2014 klo 13:01
Julkaisija: Leadin Oy

Kokonaisvaltaisia käyttökokemuspalveluja tarjoava Leadin ilmoitti tänään perustavansa yhtiön ylimmälle tasolle myynnistä vastaavan johtajan tehtävän tittelillä Chief Sales Officer. Tehtävään on nimitetty diplomi-insinööri Katri Koli. Hän on tähän mennessä toiminut yhtiön myyntijohtajana tittelillä Sales Director. Uuden tehtävän myötä yhtiö pyrkii tuomaan asiakkaiden edustamisen mukaan kaikkeen yhtiön toimintaan strategisesta suunnittelusta lähtien.

Leadinin käyttökokemuspalvelut perustuvat asiakastarpeiden kartoittamiseen ja niihin vastaamiseen asiakaskohtaisesti räätälöidyillä korkean lisäarvon hankkeilla. Tuloksena yhtiön asiakkaat saavat helppokäyttöisiä, tehokkaita ja haluttuja tuotteita ja palveluita. Lisäksi asiakkaat saavat tietoa siitä, miksi heidän tuotteitaan käytetään. Hankkeet toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

”Olemme koko yhtiön olemassaolon ajan keskittyneet erityisesti siihen, että vastaamme mahdollisimman hyvin asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. Siksi näemme oleelliseksi tuoda entistä selkeämmin esiin asiakkuuksien ja asiakkuudenhallinnan tärkeyden liiketoimintamme ytimessä”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Topi Koskinen. ”Chief Sales Officer –tehtävän perustaminen on merkittävä osa tätä viestiä. Haluamme, että myynti on näkyvästi edustettuna yhtiön ylintä johtoa myöten.”

”Tehtävänäni on huolehtia sitä, että palvelemme sekä suomalaisia että kansainvälisiä asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla”, Katri Koli sanoo. ”Tämä on erityisen tärkeää nyt, kun yhtiömme on voimakkaan kasvun vaiheessa ja toimintamme kansainvälistyy. Oma asiantuntijataustani sekä käyttökokemus- että ohjelmistoliiketoiminnassa takaa sen, että voimme palvella asiakkaitamme erittäin asiantuntevasti läpi koko organisaation.”

Lisätietoja:

Katri Koli

Chief Sales Officer, Leadin Group

+358 504873346

 

Topi Koskinen

Toimitusjohtaja, Leadin Group

+358 40 517 0039

Linkit:

Web: www.leadin.fi

LinkedIn

Twitter: @LeadinOy / @leadinUK

Facebook

 

Liitetiedostot

Leadin tarjoaa kokonaisvaltaisia käyttökokemuspalveluita. Yhtiön tutkimus-, suunnittelu- ja toteutuspalveluita käyttävät monet kansainväliset asiakkaat, mm. Jaguar Land Rover, ABB ja Sandvik. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 ylittää 2,2 M€ ja se työllistää 37 asiantuntijaa Suomessa ja Iso-Britanniassa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs