Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Lasiliukuseinä tarjoaa arjen luksusta Seinäjoen Asuntomessuilla

Profin Oy

Lasiliukuseinä tarjoaa arjen luksusta Seinäjoen Asuntomessuilla

Tiedote.
Julkaistu: 06.07.2016 klo 08:30
Julkaisija: Profin Oy

TIEDOTE                                                                                                                                        5.7.2015

Julkaistavissa

 

Lasiliukuseinillä asumismukavuutta messukoteihin

Profin on vahvasti edustettuna perjantaina 8.7 alkavilla Seinäjoen asuntomessuilla. Lähes joka kolmannessa messukohteessa on Profin Oy:n, yhden alan suurimman toimijan, lasiliukuseinä.  

Lasiliukuseinät nostavat asumismukavuuden uudelle tasolle. Suurten lasipintojen ansiosta luonnonvalo pääsee kotiin ja tuo mukanaan myös avaruutta sisätiloihin. Liukuvan ovensa ansiosta lasiliukuseinä myös monipuolistaa tilankäyttöä ja sen ansiosta kaikki neliöt saadaan hyötykäyttöön, jolloin myös sisustaminen helpottuu huomattavasti.

Lasiliukuseinät rakentamisessa

Asuntomessuilla olevista kohteista Profinin lasiliukuseinä on valittu muun muassa ekologiseen ja hiilipihiin talo Nukaan. Rakentajaperheen sanojen mukaan valinnassa korostui erityisesti energiatehokkuus ja lämmin tuote. Asuntomessuilla omakotitalokohteiden lisäksi tutustumisen arvoinen kohde on Lakea Oy:n rakennuttama puukerrostalo Mäihä. Lasiliukuseinän käyttö kompaktissa kerrostalorakentamisessa mahdollistaa tehokkaan tilankäytön ja tuo asuntoihin ripauksen arjen luksusta.

Kotimaisessa lasiliukuseinässä on erittäin hyvä lämmöneristävyys sekä ilmatiiveys, joiden lisäksi tuotteet on kehitetty vastaamaan myös tiukentuviin äänieristysvaatimuksiin. Mittojen mukaan tehdyt tuotteet sopivat kaikkeen rakentamiseen.

Kotimaisissa käsissä

Pitkät perinteet omaava Profin Oy valmistaa kaikki tuotteensa Suomessa. Yritys keskittyy erityisesti lasiliukuseinien suunnitteluun ja valmistukseen. Se on valmistanut lasiliukuseiniä yli 20 vuotta ja muita tuotteitaan lähes 40 vuotta. Niitä viedään vuosittain yli 30 maahan, ja noin puolet yrityksen liikevaihdosta tulee viennistä. Perinteisten vientimaiden lisäksi yritys hakee kasvua muista pohjoismaista. Profin Oy sijaitsee edelleen juurillaan Koillismaalla, Pudasjärvellä.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Mikko Haapala, p. 040 744 9698, mikko.haapala@profin.fi

Katso messukohteet: http://profin.fi/seinajoenasuntomessut/

Mikko Haapala

toimitusjohtaja
Puh. 040 744 9698 mikko.haapala@profin.fi

Profin Oy

Tulotie 2
93100 Pudasjärvi Puh. 08 8153 700

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs