Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Kutsu: Purchasing Business Services -kirjan julkistamistilaisuus 19.12.

Teknologiateollisuus ry

Kutsu: Purchasing Business Services -kirjan julkistamistilaisuus 19.12.

Kutsu.
Julkaistu: 17.12.2013 klo 12:35
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

KUTSU MEDIALLE

Liiketoimintapalvelujen hankintaa koskeva Purchasing Business Services -kirja julkistetaan torstaina 19. joulukuuta klo 9.00. Aamukahvia on tarjolla klo 8.30 alkaen. Tilaisuus pidetään Teknologiateollisuuden neuvottelukeskuksen auditoriossa, Eteläranta 10, sisääntulokerros.

Hankintojen merkitys yrityksissä on kasvanut viime vuosina. Erityisesti palvelujen hankinta tuo yrityksille ja myös julkiselle sektorille uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Englanninkielisessä Purchasing Business Services -kirjassa käsitellään ulkopuolisilta toimittajilta hankittavia haastavia liiketoimintapalveluja, kuten tuotekehityspalveluja, markkinointi- ja konsultointipalveluja, ICT-palveluja, logistiikkapalveluja ja teollisuuden kunnossapitopalveluja.

Kirjan ovat kirjoittaneet Jussi Heikkilä, Mervi Vuori ja Jari A.T. Laine, joilla kaikilla on pitkä kokemus hankintatoiminnan tutkimus- ja kehittämistyöstä.

Julkistamistilaisuudessa ovat alustajina myös Category Manager Facilities Timo Palmu KONEelta ja tutkija Timo Seppälä ETLAsta.

Tutustu tarkemmin kirjaan Teknologiainfo Teknovan verkkosivulla.

Ilmoittautumiset viimeistään 18.12.2013 sähköpostitse kristiina.kaski@teknologiateollisuus.fi tai puhelimitse 040 749 0619.

Sydämellisesti tervetuloa!

Arvostelukappalepyynnöt: Kristiina Kaski, puh. 040 749 0619, kristiina.kaski@teknologiateollisuus.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs