Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Kromimalmista jaloteräkseksi

Lapin AMK

Kromimalmista jaloteräkseksi

Tiedote.
Julkaistu: 13.03.2014 klo 15:09
Julkaisija: Lapin AMK

Teknologiateollisuus ry:n Ohutlevytuotteet-toimialaryhmä ja Lapin AMK järjestävät 20.-21.3.2014 Kemissä Ohutlevy-päivät, joiden tarkoituksena on esitellä ohutlevytuotteiden käyttökohteita, valmistusmenetelmiä ja näihin liittyviä ajankohtaisia asioita sekä tulevaisuuden näkymiä.

Päivät on suunnattu ohutlevytuotteiden suunnittelusta, valmistuksesta ja käytöstä sekä opetustoimesta vastaaville henkilöille sekä muille ohutlevytuotteita käyttävien loppuvalmistajien ja alihankintateollisuuden ammattilaisille.

Lapin AMK on Teknologiateollisuus ry:lle luonteva kumppani, sillä kromimalmia louhitaan Kemissä Suomen suurimalla kromikaivoksella, josta se etenee Tornion terästehtaalle, josta se päätyy jatkojalostajien kautta jokapäiväisiksi tuotteiksi kuten tiskipöydiksi, kattiloiksi ja pesukoneiden rummuiksi.

Päivillä kuullaan mm. Lapin AMKin tutkijayliopettaja Timo Kaupin asiantuntijapuheenvuoro. Kauppi johtaa Lapin AMKin Materiaalien käytettävyyden tutkimusryhmää, ja on julkaissut useita artikkeleita aiheesta.

Esimerkki tuotekehitysinnovaatiosta: http://www.ohutlevy.com/pdf/s27-31_ohutlevytuotteita-kaivoskayttoon.pdf

Päivät avaa Kemin kaupunginjohtaja Tero Nissinen. Katso koko ohjelma: http://www.teknologiateollisuus.fi/fi/uutishuone/tapahtumat/2014-3/ohutlevypaivat-2014?ohjelma

Seminaari on osallistujille maksullinen.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: materiaalien käytettävyyden Kemin tutkimustiimin vetäjä Rauno Toppila, etunimi.sukunimi@lapinamk.fi, puh. 050 310 9542 ja Arto Kivirinta, puh. (09) 1923 280 tai 040 544 1574, etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi

 

Lapin ammattikorkeakoulu on Euroopan unionin pohjoisin ammattikorkeakoulu. Sijainti on meille mahdollisuus erikoistua: vahvuutemme on arktinen olosuhdeosaaminen. Hyödynnämme pohjoisen tarjoamia rajattomia mahdollisuuksia niin opetuksessa kuin TKI-toiminnassammekin. Toimipaikkamme sijaitsevat Kemissä, Rovaniemellä ja Torniossa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs