Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Kimmo Fischerille Euroopan suunnittelu- ja konsultointiyritysten elämäntyöpalkinto

Teknologiateollisuus ry

Kimmo Fischerille Euroopan suunnittelu- ja konsultointiyritysten elämäntyöpalkinto

Tiedote.
Julkaistu: 13.11.2015 klo 09:27
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

SITOn hallituksen puheenjohtaja Kimmo Fischer on saanut European CEO Awards –tilaisuudessa elämäntyöpalkinnon 40 vuoden poikkeuksellisen ansiokkaasta urasta suunnittelu- ja konsultointialalla.

Kimmo Fischer on ollut 20 vuotta mukana Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry:n toiminnassa ja toimi sen puheenjohtajana vuodet 2012-2014. Fischer on toiminut Teknologiateollisuuden hallituksessa ja on edelleen Teknologiateollisuuden nimitysvaliokunnan jäsen.

Palkinnon jakoivat tuomariston puheenjohtaja, Euroopan konsulttijärjestö EFCAn puheenjohtaja Flemming Pedersen ja Englannin konsulttijärjestö ACE:n toimitusjohtaja Nelson Ogushakin.

Kimmo Fischer on tehnyt mittavan kansainvälisen ja kotimaisen uran infrasektorin suunnittelu- ja konsultointiliiketoiminnassa Euroopassa, Aasiassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa. Hän on työskennellyt mm. Georedan palveluksessa Saudi-Arabiassa ja Finn-Stroin hankkeissa Venäjällä ennen siirtymistään SITOon osakkaaksi ja geoteknisen osaston johtajaksi vuonna 1986. Fischer oli merkittävässä roolissa myös liikennesektorin vientiyhtiö Finnroadin perustamisessa ja toiminnassa. Hänet nimitettiin SITOn toimitusjohtajaksi vuonna 2004 ja hallituksen puheenjohtajaksi vuonna 2013.  Hänen toimitusjohtaja-aikanaan SITO kasvoi viisinkertaiseksi ja on nykyisin johtava suomalainen yhdyskuntasektorin suunnittelu- ja konsultointiyritys.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Matti Mannonen, SKOL ry, 040 5447047

Liitetiedostot

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs