Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Kiinteistökatselmoijat kiertävät sopimassa valokuituverkon reiteistä

Kiinteistökatselmoijat kiertävät sopimassa valokuituverkon reiteistä

Tiedote.
Julkaistu: 16.05.2014 klo 13:01
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy:n rakennuttaman valokuituverkon toiseen vaiheen rakentaminen on päässyt hyvään vauhtiin. Verkon rakentaja TLT-Connection Oy on palkannut viisi kausityöntekijää suorittamaan kiinteistökatselmuksia Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy:n omistajakunnissa Kankaanpäässä, Jämijärvellä, Pomarkussa, Laviassa ja Kiikoisissa.  

Kiinteistökatselmoija käy tontin omistajan kanssa läpi valokuitukaapelin reitin. Liittymäsopimuksista ja niihin liittyvistä yksityiskohdista vastaa Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy.

– Kiinteistökatselmoijat sopivat yhdessä tontin omistajan kanssa kaivutöiden etenemisestä ja kartoittavat mahdolliset esteet ja tontilla jo olemassa olevat kaapelit ja putket, jotka täytyy huomioida rakennusvaiheessa. Samassa yhteydessä kiinteistökatselmoija ottaa tabletilla tontista kuvan ja piirtää siihen suunnitellun kaapelin kulkureitin. Sovituista asioista tehdään kirjallinen yhteenveto, joka siirtyy reaaliajassa pilvipalvelimen kautta suoraan työnjohdon ja kaivinkonekuljettajien tietoon, projektipäällikkö Sami Lehmus TLT-Connection Oy:stä kertoo.

Kiinteistökatselmoijien rekrytoimisella rakentaja haluaa varmistua esiselvitysten laadusta. Hyvin tehty pohjatyö edistää rakentamista ja minimoi epäselvyyksien syntymistä.

– Rakenteilla oleva alue on laaja ja tontteja riittää. Kiinteistökatselmoijien ansiosta rakentamiskohteet pystytään käymään tehokkaasti läpi ja aikataulussa ja työryhmämme pääsevät keskittymään itse rakentamiseen, Lehmus sanoo.

Kankaanpäässä kiertää kaksi kiinteistökatselmoijaa. Pomarkussa ja Jämijärvellä yksi. Laviassa ja Kiikoisissa, missä rakentaminen käynnistyy muita alueita pienemmällä kalustolla, toimii yhteinen katselmoija.

Rakentaminen etenee aikataulussa

Kaivut ovat käynnissä Kankaanpäässä Myllymäen alueella. Tapalan alueella käynnistyy seuraavaksi tonttikaivut.

Jämijärvellä rakennetaan keskustan alueella. Auraus etenee Ikaalistentiellä sekä haaroilla keskustan itäpuolella. Toinen aurausryhmä käynnistelee töitään Sydänmaan alueella ja lähtee kohti Kankaanpäätä VT23:a.

Pomarkussa koneet työskentelevät Kettumäen alueella, josta kaivut etenevät Riuttantien suuntaan. Kaapelien auraus on käynnissä Valkjärventieltä. Kirvesjärventien osuus on valmistumassa, josta ryhmä siirtyy Korvenkyläntien suuntaan.

Laviassa rakentaminen on käynnistynyt keskusta-alueella. Rakentamisessa on mukana Vatajankosken sähkö sekä kunnan katuvalot.

Sastamalassa taajamarakentaminen on käynnissä Jaaran alueella. Aurausryhmä on liikkeellä Murajantiellä.

 

Lisätietoja rakentamisesta:
Sami Lehmus
projektipäällikkö
TLT-Connection Oy
puh. 044 724 7857
sami.lehmus@tlt-c.fi

Lisätietoja liittymisestä ja palveluista:
Vesa Tukia
kehityspäällikkö
Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy
puh. 040 539 5554
vesa.tukia@pssv.fi

Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy (PSSV) on viiden kunnan (Kankaanpää, Jämijärvi, Pomarkku, Lavia ja Sastamala) omistama yhtiö. PSSV rakentaa valokuituverkon Pohjois-Satakuntaan. PSSV:n urakoitsijana rakentamisessa toimii TLT-Connection Oy.  www.pssv.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs