Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Keitele Forest Oy ja PiiMega Oy ovat allekirjoittaneet sopimukset puunkorjuun toiminnanohjausjärjestelmän toimittamisesta

PiiMega Oy

Keitele Forest Oy ja PiiMega Oy ovat allekirjoittaneet sopimukset puunkorjuun toiminnanohjausjärjestelmän toimittamisesta

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2012 klo 10:41
Julkaisija: PiiMega Oy

Keitele Forest Oy ja PiiMega Oy ovat allekirjoittaneet sopimukset puunkorjuun toiminnanohjausjärjestelmän toimittamisesta.

Järjestelmä on otettu tuotantokäyttöön 11.7.2012. Järjestelmä kattaa puunhankinnan kaikki osa-alueet sekä logistiikkatoiminnallisuudet sisältäen kartat, ajoneuvo-ohjelman paikannuksineen ja rajapinnat hakkuukoneisiin.

Keitele Forest Oy on johtava yksityinen puunjalostusyritys, joka työllistää 300 henkilöä ja jonka liikevaihto on 120 M €.

PiiMega Oy on oululainen nopeasti kasvava ohjelmistotalo, joka on investoinut voimakkaasti sahojen toiminnanohjausjärjestelmien tuotekehitykseen nykyaikaisilla teknologioilla. Nyt allekirjoitettu sopimus vahvistaa PiiMegan asemaa sahateollisuuden merkittävänä järjestelmätoimittajana.

 

Lisätietoja antaa:

PiiMega Oy, Antti Miettunen, (040 546 7283), liiketoimintajohtaja, www.piimega.fi
Keitele Forest Oy, Veli Matti Häkkinen, (040 572 1590) tietohallintopäällikkö

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs