Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » JAMKin insinööriopiskelijat pääsevät hyödyntämään Metso Automationin järjestelmiä ja laitteita

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKin insinööriopiskelijat pääsevät hyödyntämään Metso Automationin järjestelmiä ja laitteita

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2012 klo 13:40
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Metso Automation Oy ovat sopineet yhteistyöstä, joka varmistaa ajanmukaisten automaatiojärjestelmien koulutuksen JAMKissa. Tärkeänä osana yhteistyösopimusta on kehittää hyvin toimiva ja ajantasainen oppimis- ja kehittämisympäristö. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että JAMK ostaa Metso Automation Oy:ltä automaatiojärjestelmiä ja tuotekokonaisuuksia, joita hyödynnetään automaatio- ja energiatekniikan insinöörien opetuksessa.

Automaatiotekniikan yliopettaja Jaakko Fonselius korostaa yhteystyön välillistä merkitystä Keski-Suomen alueen yrityksille:

– JAMKista valmistuville automaatio- ja energiatekniikan insinööreillä on hallussaan uusienpien teknologioiden mukaiset tiedot ja taidot järjestelmien suhteen. Työllistyessään alueelle he tuovat yrityksiin mukanaan tämän osaamisen.

Keski-Suomen alueella kyseisiä järjestelmiä käytetään puunjalostusteollisuuden, voimalaitosten sekä kemian- ja elintarviketeollisuuden tuotantolinjoilla.

Yhteistyösopimuksen allekirjoitustilaisuus on ke 19.12. klo 10.30 Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella, Rajakatu 35, tila D110.

Lisätietoja:
Jaakko Fonselius, yliopettaja (hydrauliikka, koneautomaatio), 040 588 7559, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, teknologiayksikkö
Seppo Rantapuska, yliopettaja (automaatiotekniikka), 040 567 5902, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, teknologiayksikkö

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 80 11
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs