Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » ILMALÄMPÖPUMPUT AINA VAIN TEHOKKAAMPIA - Uusi ilmalämpöpumppumalli Mitsubishi Electric MSZ-SF

Scanoffice Oy

ILMALÄMPÖPUMPUT AINA VAIN TEHOKKAAMPIA - Uusi ilmalämpöpumppumalli Mitsubishi Electric MSZ-SF

Tiedote.
Julkaistu: 27.05.2013 klo 09:00
Julkaisija: Scanoffice Oy

Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumppumallistoon saatiin toukokuussa 2013 jälleen uusi tyylikäs malli.

Uuden mallin ominaisuuksiin kuuluu mm. viikkoajastin, +10 asteen ylläpitolämpötila sekä puhallintoiminto, jolla voidaan hyödyntää vaikkapa takan lämpöä levittämällä sitä koko asuntoon pelkästään puhaltimen avulla.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput erottuvat edukseen ja laadun huomaa heti ensisilmäyksellä. Käytetyt materiaalit ovat huippuluokkaa ja design tyylikästä. Kaikki yksityiskohdat ovat viimeisteltyjä  ja korkea laatu ulottuu aina kaukosäätimiin asti. Mistään ei ole tingitty, eikä mitään ole jätetty sattuman varaan. Tehtaan tuotantolinjojen kymmenet laadunvarmistuspisteet varmistavat, että laadusta ei tingitä missään vaiheessa. Lopputuloksena saadaan asiakkaille huolettomia käyttövuosia tuotteen koko elinkaaren ajan.

SF-sarjan lämpöpumput on hinnoiteltu maltillisesti ja ne sijoittuvat malliston edullisempaan päähän. Ja luonnollisesti ne täyttävät  uudet, vuoden alussa voimaan tulleet Erp Lot 10 (energiatehokkuus) -direktiivit.

Nämä uudet ilmalämpöpumput soveltuvat omakotitalojen, kesäasuntojen ja vaikkapa autotallien lämmittämiseen ja tietysti myös viilentämiseen. Uusi malli on VTT:n testaama.

 

Lisätietoja: Mikko Anttila, 045-6357588, mikko.anttila@scanoffice.fi 

Liitetiedostot

-----------------------------------------------------------------------------------

on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista lämpöpumppujen- ja ilmakäsittelylaitteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeistä. Scanofficella on alan paras asiantuntemus sekä laajin lämpöpumppuvalikoima;  ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, poistoilmalämpöpumput, maalämpöpumput sekä kiinteistölämpöpumput.  Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kylmä- ja LVI-alan urakoitsijoista ja toimimme koko Skandinavian alueella. Valitsemme tuotevalikoimaamme ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi testaamme tuotteet aina itse sekä osan yhteistyössä VTT:n kanssa.
www.scanoffice.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs