Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Heurekassa auki 30 työpaikkaa, mutta vain yli 70-vuotiaille!

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Heurekassa auki 30 työpaikkaa, mutta vain yli 70-vuotiaille!

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2016 klo 11:58
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

Tiedekeskus Heureka käynnistää ainutlaatuisen työnhaun palkkaamalla iloiseen joukkoonsa 30 uutta työntekijää. Ensi lokakuussa avattavaan Dialogi ajassa -näyttelyyn haetaan uusia oppaita, mutta töitä on tarjolla vain yli 70-vuotiaille.

Seniorioppaat johdattavat pieniä ryhmiä näyttelyn läpi noin tunnin mittaisella kierroksella ja haastavat kävijät pohtimaan omia käsityksiään ikääntymisestä. Oppaiksi etsitään positiivisia, elämäniloisia ja sosiaalisia senioreja, jotka ovat valmiita jakamaan oman elämäntarinansa.

Dialogi ajassa on ainutlaatuinen näyttely yhdestä aikamme merkittävimmistä teemoista – ihmisen ikääntymisestä. Näyttely antaa tietoa vanhenemisen yksilöllisestä ainutkertaisuudesta, lisää empatiaa ikääntyneitä kohtaan, voittaa ennakkoluuloja, syventää sukupolvien välistä dialogia ja lisää tietoisuutta ikääntymisen tuomista mahdollisuuksista. Siinä käsitellään vanhenemisen eri puolia parhaiden ikäasiantuntijoiden eli yli 70-vuotiaiden seniorioppaiden ohjauksessa.

Ikääntyminen on yksi tärkeimmistä sosiaalisista kysymyksistä, joka koskettaa koko maailmaa. Tilastokeskuksen mukaan yli 65-vuotiaiden osuus Suomen väestöstä kasvaa koko ajan ja sen arvellaan nousevan nykyisestä 19,9 prosentista 26 prosenttiin vuoteen 2030 mennessä. Tämän arvion mukaan vuonna 2020 Suomessa on jo yli miljoona 65-vuotiasta.

Koko maapallon väestöstä kolmasosan arvellaan olevan yli 65-vuotiaita vuonna 2050.

Dialogi ajassa – vanhenemisen taito -näyttely on esillä tiedekeskuksessa 1.10.2016 – 15.1.2017. Seniorioppaat palkataan Heurekaan näyttelyn esilläoloajaksi (3,5 kuukautta). Vanhustyön keskusliitto on näyttelyssä asiantuntijayhteistyökumppanina.

Näyttelyn on tuottanut Dialogue Social Enterprise GmbH. Heurekassa on ollut aiemmin esillä saman tuottajan Dialogi pimeässä- ja Dialogi hiljaisuudessa -näyttelyt.

Lue lisää avoimista työpaikoista täältä: http://www.heureka.fi/fi/heurekassa-auki-30-tyopaikkaa-mutta-vain-yli-70-vuotiaille

Dialogi ajassa –näyttelystä enemmän täällä: http://www.heureka.fi/fi/dialogi-ajassa-vanhenemisen-taito

Lisätietoja näyttelystä:

Mikko Myllykoski
Elämysjohtaja
+358 40 9015 244
mikko.myllykoski@heureka.fi

Lisätietoja rekrytoinnista:

Merja Nuutinen
Innoituspäällikkö
+358 40 9015 236
merja.nuutinen@heureka.fi

Liitetiedostot

Tiedekeskus Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Heurekassa voi kokeilla oivaltamisen iloa vuorovaikutteisissa näyttelyissä, planetaariossa, oppimisohjelmissa ja tapahtumissa. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs