Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Etteplan tukee Metso Paper Swedeniä energiatehokkaan pehmopaperikoneen suunnittelussa

Etteplan Oyj

Etteplan tukee Metso Paper Swedeniä energiatehokkaan pehmopaperikoneen suunnittelussa

Tiedote.
Julkaistu: 18.09.2013 klo 13:26
Julkaisija: Etteplan Oyj

- Projekti tukee Etteplanin tavoitetta lisätä asiakaslisäarvoa jakamalla suunnittelutyö yhtiön eri toimipisteisiin parhaimman osaamisen varmistamiseksi.  

Etteplan ja Metso Paper Sweden AB ovat sopineet Metson uuden pehmopaperikoneen suunnittelua koskevasta yhteistyöstä. Uuden pehmopaperikoneen Advantage NTT -teknologialla tekstiiliä muistuttavaan pehmopaperiin saadaan erittäin suuri bulkkisuus ja pehmeys. Lisäksi tuotannossa saavutetaan tuntuvia energiansäästöjä. Pehmopaperikoneen odotetaan olevan valmis käyttöönottoon kesällä 2014.

Etteplan toimittaa Metson pehmopaperikoneeseen mekaniikkasuunnittelu- ja rakenneanalyysipalveluita Ruotsin Karlstadissa ja Kiinan Kunshanissa sijaitsevista suunnitteluyksiköistään. Etteplanin ja Metson kumppanuus on jatkunut jo yli 30 vuotta ja kattaa useita Metson yksiköitä. Metso Paper Sweden AB on valinnut Etteplanin yhdeksi ensisijaisista toimittajistaan.

Lisätietoja antavat:

Veikko Lamminen
SVP, Operations Finland
Etteplan Oyj
Puh. 050 573 4377

Outi-Maria Liedes
SVP, Communications & Operational Development
Etteplan Oyj
Puh. 040 756 9620

Etteplan lyhyesti

Etteplan tuottaa teknisiä suunnittelupalveluita ja tuoteinformaation ratkaisuja maailman johtaville valmistavan teollisuuden yrityksille. Palvelumme parantavat asiakkaittemme tuotteiden ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa.

Vuonna 2012 Etteplanin liikevaihto oli 134,5 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on lähes 1 800 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa ja Kiinassa. Etteplan on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETT1V.

www.etteplan.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs