Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Etteplan och Vattenfall inleder långsiktigt samarbete

Etteplan Oyj

Etteplan och Vattenfall inleder långsiktigt samarbete

Pressmeddelande.
Publicerad: 18.12.2014 kl. 15:30
Utgivare: Etteplan Oyj

- Etteplan utses till en av Vattenfalls A-leverantörer och har tecknat ett ramavtal

Etteplan har tecknat ett ramavtal med Vattenfall AB. Ramavtalet täcker tekniska konsulttjänster avseende Vattenfalls kraft- och värmeenheter i Sverige under perioden 2015–2017 med en möjlig förlängning på ett år.

Vattenfall har dessutom gett Etteplan A-leverantörsstatus, vilket är den högsta status en leverantör kan få av företaget. Systemet med A-leverantörer syftar till ett fördjupat samarbete över lång tid. Vattenfalls A-leverantörer erbjuder omfattande teknisk expertis på områden som är viktiga för företaget och har även en god meritlista i fråga om att hjälpa sina kunder att förbättra kostnadseffektiviteten.

- Vi är väldigt stolta över att Vattenfall har utnämnt oss till A-leverantör. Vi är trygga med att vi kan tillföra nytt tänkande inom ingenjörs- och teknikområdet, t.ex. från våra erfarenheter och expertis inom outsourcing. Vi är säkra på att samarbetet kommer att resultera i förbättrad kostnadseffektivitet för Vattenfall, säger Mikael Vatn, SVP Etteplan Sweden

För mer information, kontakta:

Mikael Vatn
SVP, Operations Sweden
Etteplan
Tfn +46 708 81 48 20

Outi-Maria Liedes
SVP, Communications & Operational Development
Etteplan
Tfn +358 40 756 9620

Etteplan i korthet

Etteplan erbjuder ingenjörstjänster och teknikinformationslösningar till världens ledande företag inom tillverkningsindustrin. Våra tjänster är inriktade på att förbättra konkurrenskraften på våra kunders produkter och tekniska processer genom hela produktlivscykeln. Resultatet av Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många industrilösningar och vardagsprodukter.

Etteplan omsatte 128,6 miljoner (EUR) 2013. Bolaget har cirka 1 800 medarbetare i Finland, Sverige, Nederländerna och Kina. Etteplans aktie är noterad på OMX Nordic Exchange under tickern ETT1V.

www.etteplan.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs