Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Control Techniquesilta täysin uusi sähkökäyttöjen tuoteperhe – Unidrive M

SKS Control Oy

Control Techniquesilta täysin uusi sähkökäyttöjen tuoteperhe – Unidrive M

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2012 klo 16:03
Julkaisija: SKS Control Oy

SKS Control Oy:n edustama Control Techniques julkaisee täysin uuden Unidrive M -tuoteperheen, joka soveltuu kaikkeen tuotantoautomaatioon.

Control Techniquesin moottorisäätöjen suorituskyky on aina ollut huippuluokkaa, Unidrive M nostaa tämänkin riman uudelle tasolle. Moottorisäädön asetukset tapahtuvat automaattisesti ja Control Techniquesin kehittämät moottoriohjausalgoritmit takaavat markkinoiden parhaat suoritusarvot kaikille AC-moottoreille, mukaan lukien vääntö- ja lineaarimoottorit sekä kestomagneettimoottorit ilman takaisinkytkentää. 

Unidrive M -tuoteperhe on räätälöity tuotantoautomaation kaikkiin ratkaisuihin. Tuote on kehitetty maailmanlaajuisen markkinatutkimuksen pohjalta yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Unidrive M-tuoteperhe sisältää seitsemän erilaista sähkökäyttöä ja kattaa valmistusteollisuuden tarpeet ennennäkemättömällä tavalla. Unidrive M -tuoteperheen kehityksessä avaintekijöinä ovat olleet helppokäyttöisyys, suorituskyky ja avoin arkkitehtuuri. 

Avoin arkkitehtuuri ja ohjelmoitavuuden helppous on toteutettu CODESYS-ohjelmointiympäristöllä. CODESYS on laitteistoriippumaton ja avoin ohjelmointiympäristö IEC61131-3 -normin mukaiseen ohjelmointiin. CODESYS-ohjelmoinnilla sekä Unidrive M:n integroidulla logiikka- ja MCi-liikkeenohjaustoiminnoilla saadaan yksinkertaistettua monia perinteisiä koneenohjauksia ja nopeutettua ohjausjärjestelmien käyttöönottoa.

Unidrive M:n suorituskyky skaalautuu yksinkertaisista moottorikäytöistä aina vaativimpiin servosovelluksiin. Unidrive M mahdollistaa uuden tavan toimia koneenohjauksessa: servoakselit voidaan muun muassa synkronoida vakio Ethernet-väylän kautta käyttämällä IEE1588 V2 normin mukaista avointa ja reaaliaikaista tiedonsiirtoa laitteelta laitteelle. 

Unidrive M -tuoteperheen sähkökäytöillä ja helposti laajennettavilla ohjauksilla saadaan tuotantokoneista irti paras mahdollinen läpimenoaika, tuottavuus ja energiatehokkuus.

Uusi Unidrive M -tuoteperhe julkaistaan virallisesti SPS IPC Drives -messuilla 27.–29.11.2012 Nürnbergissa, Saksassa. Unidrive M tuoteperheen löydät Control Techniquesin osastolta 1-310.

Lisätietoja Unidrive M -tuoteperheestä antaa tuotepäällikkö Tuomo Illukka, SKS Control Oy, p. 020 764 6719, email tuomo.illukka@sks.fi

Liitetiedostot

Control Techniques on maailman johtava sähköisten ohjausjärjestelmien suunnittelija ja tuottaja. Yhtiön strategiana on keskittyä asiakaslähtöiseen suunniteluun.

Control Techniques on osa Emerson Industrial Automationia. Lisätietoja: www.ControlTechniques.com

SKS Control on sähkökäyttöjen ja ohjausjärjestelmien vahva ammattilainen. Suunnittelemme ja toteutamme kone- ja laiterakennuksen ratkaisut kustannustehokkaasti ja luotettavasti, lähtökohtana aina asiakkaan yksilölliset tarpeet. Palvelemme ammattitaidolla niin konesuunnittelijoita, -rakentajia kuin loppukäyttäjiäkin. Korkealuokkaiset tuotteet ja vankka kokemus varmistavat luotettavat ja riskittömät toimitukset. Asiakasyhteistyössä olemme erikoistuneet vaativiin laitetoimituksiin. SKS Control Oy edustaa Suomessa Control Techniquesin tuotteita.

SKS Contol on osa SKS Group Oy:tä, joka on monipuolinen kumppani kone- ja laiterakentajille. SKS-konserniin kuuluvat yritykset, SKS Automaatio Oy, SKS Connecto Oy, SKS Control Oy, SKS Mechatronics Oy, SKS Mekaniikka Oy ja SKS Toijala Works Oy, muodostavat vahvan ja ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden.

Asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin koottavat ratkaisut ja tuotteet syntyvät laajasta sovellusosaamisesta ja ammatillisesta kokemuksesta. SKS Group Oy:n liikevaihto oli vuonna 2011 yli 120 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa on noin 650 henkilöä. SKS-konsernilla on toimintoja Suomen lisäksi Kiinassa, Puolassa, Ruotsissa, Venäjällä ja Virossa. Lisätietoja www.sks.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs