Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Businessforum Kuntahankintojen ainoaksi palvelin- ja tallennusratkaisutoimittajaksi

Businessforum Oy

Businessforum Kuntahankintojen ainoaksi palvelin- ja tallennusratkaisutoimittajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 19.06.2012 klo 08:14
Julkaisija: Businessforum Oy

Kuntahankinnat on tehnyt hankintapäätöksen palvelimista ja tallennusratkaisuista ja valinnut yhden toimittajan, Businessforum Oy:n. Molemmat sopimukset astuvat voimaan kesäkuussa ja ovat voimassa vuoteen 2016 saakka.

Businessforum on solminut ensimmäiset Kuntahankinnat-puitejärjestelyt jo vuonna 2009 ja toimittaa laajasti kunnille työasemia, kannettavia, näyttöjä, tulostimia ja matkapuhelimia sekä näihin liittyviä lisälaitteita ja palveluita. Palvelin- ja tallennusjärjestelmäsopimusten myötä Businessforumin kuntakenttään tarjoama tuotevalikoima ja palvelut laajenevat entisestään. Businessforum valittiin näille tuotealueille ainoaksi toimittajaksi, ja se voitti kilpailutuksen laadukkailla Dell-tuotteilla. Asiakkaat voivat kuitenkin hankkia palvelin- ja tallennusjärjestelmänsä omien tarpeidensa mukaan, merkkiriippumattomasti.

KL-Kuntahankintojen sopimusten ansiosta suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, hankintarenkaat ja kunnalliset liikelaitokset voivat hankkia tuotteensa edullisesti ja kilpailuttamatta.

–Uusien puitesopimusten, samoin kuin ennestään voimassa olleiden, ansiosta Businessforum voi tarjota kunnille ajan ja rahan säästöä. Ainutlaatuinen palvelutasomme on myös ollut kuntien mieleen, ja hyvä palvelumme toimii uusissakin tuoteryhmissä, Businessforumin toimitusjohtaja Kari Lintunen sanoo. 

Lisätietoja:

Matias Silvan
Myyntijohtaja
040 720 6486
matias.silvan@businessforum.fi

Kuntahankinnat:

KL-Kuntahankinnat Oy on hankintalain 11 §:n tarkoittama Suomen Kuntaliitto ry:n omistama yhteishankintayksikkö. Kuntahankinnat toteuttaa hankintalain 31 §:n mukaisia puitejärjestelykilpailutuksia, huolehtii puitesopimusten tekemisestä sekä niiden ylläpidosta asiakkaittensa puolesta.

Kuntahankintojen asiakkaita voivat olla suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, hankintarenkaat, kunnalliset liikelaitokset sekä kuntien omistamat konserniyhtiöt, joista on tietoa Kuntaliiton sivustolla www.kuntaliitto.fi.

Businessforum:

IT-järjestelmien, -ohjelmistojen ja -oheislaitteiden täyden palvelun jälleenmyyntiyritys Businessforum on yksi Suomen suurimmista tietotekniikan toimittajista. Pääosa liikevaihdostamme koostuu myynnistä julkishallinnon yhteisöille sekä suurille ja keskisuurille yrityksille. Tiivis yhteistyö valmistajien kanssa yhdistettynä selkeään ja joustavaan toimintamalliimme varmistaa toimivan palvelukokonaisuuden koko asiakaskunnassamme. www.businessforum.fi 

 


Liitetiedostot


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs