Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Boschin uusi Dinion HD 1080p Day/Night IP -kameralla laadukkaita täysteräväpiirtokuvia

Robert Bosch Oy

Boschin uusi Dinion HD 1080p Day/Night IP -kameralla laadukkaita täysteräväpiirtokuvia

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2011 klo 09:42
Julkaisija: Robert Bosch Oy

  • Erinomainen toiminta heikoissa valaistusolosuhteissa
  • Ensiluokkainen värintoisto

 

Bosch tuo markkinoille Dinion HD 1080p Day/Night IP -kameran, joka on uusin lisäys Boschin teräväpiirtovalikoimaan. Laadukas kamera on suorituskyvyltään luokkansa paras, ja se yhdistää täysteräväpiirtokuvat erinomaiseen toimintaan heikossa valaistuksessa ja ensiluokkaiseen värintoistoon.

Dinion HD 1080p Day/Night IP -kamera tuottaa täydellisen kuvan paljon liikettä sisältävistä, värikkäistä otoksista. 1080p vastaa kahta megapikseliä teräväpiirtostandardin mukaan. Kameran kehittynyt toiminta linssistä kuvankäsittelyyn varmistaa kuvan säilymisen terävänä kaikkialla otoksessa. Siten kasvot, kohteet ja aakkosnumeeriset tiedot voidaan tunnistaa luotettavasti laajalla alueella. Käyttäjät voivat tutkia haluamiaan yksityiskohtia ilman, että tarkkuus kärsii, tarkentamalla mihin tahansa otoksen kohtaan.

Varta vasten valittu kuva-anturi mahdollistaa ensiluokkaisen tunnistuksen ja analysoinnin. Kuvat ovat poikkeuksellisen selkeitä, minkä vuoksi kohteet on helppo tunnistaa. Eri värisävyt voidaan lisäksi erottaa jopa heikossa valaistuksessa.

Hälytystilanteet huomaa helposti ja luotettavasti. Sisäinen HD-optimoitu Bosch IVA (Intelligent Video Analysis) -järjestelmä kiinnittää huomion näytön tapahtumiin, jolloin epäilyttävät toimet eivät jää käyttäjiltä koskaan huomaamatta. IVA tallentaa otosten täydelliset tiedot. Tietoja voidaan tarkastella myöhemmin rikosteknisen haun (Bosch Forensic Search) avulla.

Dinion HD 1080p Day/Night IP -kamerassa on uusi, seuraavan sukupolven ulkoasu. Kameran suunnittelussa on huomioitu yksityiskohdat, ja se näyttää ja tuntuu ammattimaiselta. Lisäksi lämpötila-aluetta, jolla kameraa voidaan käyttää, on laajennettu niin, että kamera soveltuu täydellisesti sekä lämpimiin että kylmiin ilmastoihin.

Kamera on erittäin helppo asentaa ja määrittää. Kamera käynnistyy nopeasti, ja sen käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen. Luokkansa paras moottoroitu takafokuksen säätö helpottaa terävän kuvan ottamista ensimmäisellä kerralla. Virransyöttö tapahtuu Power over Ethernet -liitännällä, joten ylimääräisiä virransyöttölähteitä ei tarvita. Kamera kuluttaa energiaa vain 3,5 wattia ja on siten erittäin energiaa säästävä.

Dinion HD 1080p Day/Night IP -kamera soveltuu täydellisesti moniin käyttötarkoituksiin. Se soveltuu erityisesti sellaisiin tilanteisiin, joihin liittyy monimutkaisia, värikkäitä tai heikkovaloisia otoksia, kuten kaupunkien, hallien, lentokenttien, rahalaitosten ja pankkien sekä kasinoiden turvallisuuden valvontaan.

 

Lisätietoja: Robert Bosch Oy, Key Account Manager Kai Mäkelä, p. 010 480 8259, kai.maekelae@fi.bosch.com

 

Lehdistön yhteyshenkilö: Robert Bosch Oy, Communication & PR Manager Hanna Räisänen, hanna.raeisaenen@fi.bosch.com

 

Liitetiedostot

Bosch Security Systems on johtava maailmanlaajuinen turvallisuus- ja viestintätuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja. Noin 12 000 yhtiökumppania synnytti 1,36 miljardin euron myynnin tilivuonna 2010. Tavoitteena on suojata ihmisiä, rakennuksia ja varallisuutta. Tuotevalikoima sisältää videovalvonta-, murtoilmoitin-, paloilmoitin- ja äänievakuointijärjestelmiä sekä sisäänkäynnin valvontajärjestelmiä, hallintajärjestelmiä ja hoitoratkaisuja. Puheen, äänen ja musiikin viestimiseen tarkoitetut ammattimaiset ääni- ja konferenssijärjestelmät täydentävät valikoimaa. Bosch Security Systemsin kehitystyö ja valmistus tapahtuu sen omilla laitoksilla ympäri maailmaa. Lisätietoja: www.boschsecurity.fi Bosch-konserni on maailman johtavia teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittajia. Ajoneuvo- ja teollisuustekniikkaa, kulutustarvikkeita sekä rakennusteknisiä tuotteita valmistavan konsernin vuoden 2010 liikevaihto oli 47,3 miljardia euroa, ja sen palveluksessa oli noin 285 000 työntekijää. Konserni käsittää Robert Bosch GmbH:n sekä sen runsaat 300 tytäryhtiötä yli 60 maassa. Myynti- ja palveluyhteistyökumppanit mukaan lukien Bosch on edustettuna noin 150 maassa. Maailmanlaajuinen kehitys-, tuotanto- ja myyntiverkosto on Boschin jatkuvan kasvun perusta. Bosch käytti vuonna 2010 tutkimus- ja tuotekehitystoimintaan noin neljä miljardia euroa ja teki maailmanlaajuisesti yli 3 800 patenttihakemusta. Tuotteidensa ja palvelujensa avulla Bosch parantaa elämänlaatua ja tarjoaa innovatiivisia ja hyödyllisiä ratkaisuja. Lisätietoja: www.bosch.fi, www.bosch-presse.com, www.bosch125.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs