Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » BitSim ja Lewel Group Finland Oy sopivat Suomen ASIC / FPGA toimintojen siirtämisestä Lewel Groupille

Lewel Group Finland Oy

BitSim ja Lewel Group Finland Oy sopivat Suomen ASIC / FPGA toimintojen siirtämisestä Lewel Groupille

Tiedote.
Julkaistu: 04.04.2011 klo 15:03
Julkaisija: Lewel Group Finland Oy

Julkaisuvapaa 4.4.2011 klo 13.00

 

Lewel Group ja BitSim aloittavat yhteistyön ja BitSimin työntekijät Suomessa siirtyvät Lewel Groupin palvelukseen.

“BitSimin Suomen operaatioiden haltuunotto vahvistaa edelleen meidän ASIC/FPGA ja DSP-suunnittelupalvelujen tarjontaa asiakkaillemme”, vakuuttaa Lewel Group Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kangas. “Yhdessä tämän ammattitaitoisen ja kokeneen ryhmän kanssa uskomme olevamme entistä vahvempi yritys yhä laajemmalle asiakaskunnalle.”

"Koska Suomen markkinat kehittyvät verraten nopeasti, näemme, että liiketoiminnan rakentaminen paikallisten asiakkaiden kanssa Suomessa kestää liian kauan. Meillä ei ole myöskään kapasiteettia tehdä tätä yksin. Paljon parempi ratkaisu meille on yhteistyö Lewel Groupin kanssa" sanoo Anders Sivard, BitSim AB:n toimitusjohtaja Ruotsista. "Tämän yhteistyön avulla BitSim voi jatkossa tarjota myös ammattitaitoista suomalaisosaamista esimerkiksi asiakkaidemme projekteihin Ruotsissa". BitSim voi Lewel Groupin kanssa tehtävän yhteistyön avulla laajentaa tarjontaa esimerkiksi mekaniikkasuunnittelun ja tuotekehitysvaiheen testauspalveluihin, ja näin samalla kehittää omaa projektitarjontaa teollisuus- ja telecom-asiakkaidensa tuotekehityshankkeissa.

Osapuolet aloittavat välittömästi BitSim AB:n Suomeen sijoitettujen ASIC/FPGA kehityspalveluiden integroinnin osaksi Lewel Group Finland Oy:n palveluja.

 

Lisätietoja:

Jukka Kangas, Toimitusjohtaja, Lewel Group Finland Oy, puh: +358 468 510 208

Anders Sivard, Toimitusjohtaja, BitSim AB, puh: +46-8-54 55 56 00

 

Lewel Group. Lewel Group on globaaleilla markkinoilla toimiva tuotekehitystalo, joka tarjoaa asiakkailleen ”avaimet käteen” tuoteratkaisuja sekä tuotekehityspalveluita. Lewel Group Finland Oy työllistää yli 60 henkilöä ja toimipisteet sijaitsevat Oulussa ja Kuopiossa. Lewel Group tarjoaa asiakkailleen parhaat puolet kahdesta eri maailmasta – Innovatiivista pohjoismaista suunnitteluosaamista Euroopasta sekä tehokasta valmistuskapasiteettia Aasiasta. BitSim: BitSim AB on Ruotsissa toimiva konsultti- ja suunnittelutalo, joka on keskittynyt elektroniikkasuunnitteluun ja sulautettujen ohjelmistojen kehitykseen. Yrityksellä on yli 40 kokenutta suunnittelijaa Tukholmassa, Göteborgissa, Lundissa ja Linköpingissä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs