Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Automatisointi tuo rakennusalan toimintatavat nykyaikaan

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Automatisointi tuo rakennusalan toimintatavat nykyaikaan

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2014 klo 08:00
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Rakentamissektorin tietotekniset toimintatavat tuntuvat usein jämähtäneen viime vuosituhannelle, joten katteetkin hukkuvat turhiin kuluihin. MaxBuild Oy löysi avaimen tehostamiseen automatisoidusta Adminet-toiminnanohjausratkaisusta.

Helsinkiläisessä MaxBuild Oy:ssä haluttiin tehostaa toimintaa rakennusalalle suunnatulla toiminnanohjausratkaisulla, mutta nykyaikaisen ohjelmiston löytäminen oli hankalaa.

– Vertailua tehtyäni löysin Adminetin, joka tuntui olevan ainoa modernimman tyylinen ratkaisu, kertoo järjestelmän hankinnasta vastannut talousjohtaja Petteri Kettunen MaxBuild Oy:stä.

Adminet on palvelukokonaisuus, joka sisältää ratkaisut toiminnanohjaukseen, taloushallintoon, kirjanpitoon ja palkanlaskentaan. Adminetin teho perustuu pitkälle vietyyn automatiikkaan.

Työ on Suomessa kallista ja turha työ vielä kalliimpaa. Adminet on seuraavan sukupolven ratkaisu, jossa automatiikka hoitaa työtehtäviä käyttäjän puolesta. Päähuomio on, että moninkertaisesta tallentamisesta päästään eroon ja tieto on ajantasaisena saatavilla yhden järjestelmän sisältä. Tämä säästää aikaa ja parantaa tehokkuutta, kertoo toimialajohtaja Ilkka Uusi-Maahi ohjelmiston kehittäneestä Admicom Oy:stä.

Tehoa projektinhallintaan

MaxBuild toteuttaa laadukkaita ja asiakaslähtöisiä uudisrakentamisen ratkaisuja, joten kysyntä on ollut voimakasta.

– Kalenteri on täynnä pitkälle eteenpäin, joten nyt kehitetään toimintaa. Adminetillä toivottiin, odotettiin ja saavutettiin tehokkuuden kasvua, toimitusjohtaja Kristo Herold kertoo.

Tärkeintä oli saada toimivat työkalut projektinhallintaan. Adminetillä projekteja pystytään seuramaan litteratasolla, ennustamaan toteutumista ja seuramaan sitoutuneita kuluja.

– Projektien tasolla budjetointi, ennustaminen ja seuranta olivat asiat, joihin halusimme ehdottomasti apua. Litteratason ennustaminen on meille tärkeää ja hyvä työkalu hankintoihin sekä työmaiden mestareille, Herold toteaa.

– Adminetissä tiedot siirtyvä sähköisiltä tuntikorteilta ja laskutuksesta ajantasaisesti järjestelmään, joten pystymme seuraamaan jokaista työmaata reaaliajassa, Kettunen jatkaa.

Automatiikasta laajasti hyötyä

Automatisoidulla toimintatavalla on suora vaikutus arjen tekemiseen. Automatiikka esimerkiksi näyttää ostolaskujen hyväksynnässä hintaeron alkuperäiseen tilaukseen, mikä on tuonut säästöjä.

– Varsinkin alussa lähetin kymmeniä reklamaatioita vääristä hinnoista. Sillä on jo melko iso taloudellinenkin merkitys, Herold kertoo.

Automatiikan ansiosta projekti- ja yritystason asioita pystytään seuraamaan reaaliajassa. – Adminet on ollut meille selkeä kehitysaskel kohti tehokkaampaa toimintaa, Herold kertoo.

Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/1xF5Pp2
Julkaisija: Editori.fi

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs