Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Autokauppa etujoukoissa – kivijalkamyymälän ja verkkokaupan raja hämärtyy

Vincit

Autokauppa etujoukoissa – kivijalkamyymälän ja verkkokaupan raja hämärtyy

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2015 klo 09:00
Julkaisija: Vincit

Vincit ja Käyttöauto valjastivat älylasit auttamaan käytetyn auton ostajaa.

Ohjelmistotalo Vincit on luonut yhteistyössä Käyttöauton kanssa sovelluksen, joka auttaa käytetyn auton ostajaa. Sovelluksessa asiakas saa autokaupassa käyttöönsä älylasit, jotka tunnistavat autoa katsottaessa sen rekisterinumeron ja pystyvät näin antamaan hyödyllistä tietoa kulkuneuvosta.

Asiakas saa suoraan laseihin näkyviin esimerkiksi auton hinnan, tekniset tiedot, ajokilometrit, hiilidioksidipäästöt ja kulutuksen. Näiden perustietojen lisäksi sovellus osaa hakea ja näyttää lisätietoja eri lähteistä. Tämän ansiosta esimerkiksi autovakuutuksen hinta, edellisten omistajien määrä ja kyseisen mallin menestys katsastustilastoissa voidaan esittää käyttäjälle.

Tiedot skannatuista autoista näytetään myös älypuhelinsovelluksessa, jossa asiakas voi selailla autojen tarkempia tietoja, valikoida kiinnostavimmat ajoneuvot ja lähettää tiedot sähköpostilla eteenpäin.

Vincit on aiemmin kehittänyt älylaseja ja rekisterikilven tunnistusta käyttäen sovelluksen, joka auttaa pysäköinninvalvojia. Uusi sovellus pohjautuu samaan teknologiaan.

"Uskomme, että älylasit tulevat yleistymään lähivuosina. Haluamme olla tämän kehityksen eturintamassa", Vincitin teknologiajohtaja Pasi Kovanen kertoo.

Laseja on testattu Käyttöauton Tampereen toimipisteessä. Käyttöauton Jussi Viinamäki kommentoi: ”Vincitin toteuttama sovellus hyödyntää käytännönläheisesti uutta teknologiaa ja mahdollistaa asiakkaille uuden, mielenkiintoisen tavan vertailla myynnissä olevia autoja."

Älylasit Käyttöauto


Lisätietoja:
Vincit Oy
Teknologiajohtaja Pasi Kovanen
pasi.kovanen@vincit.fi 
p. 050 374 9132

 

Liitetiedostot

---

Vincit Oy on Suomen paras työpaikka 2015. Vuonna 2007 perustettu Vincit on Tampereella ja Helsingissä toimiva ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 130 asiantuntijaa. Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi  

Seinäjoella vuonna 1970 perustettu perheyhtiö Käyttöauto on vuosien saatossa kasvanut yhden automerkin yrityksestä 11 paikkakunnalla toimivaksi merkittäväksi autokaupan vähittäismyyntiketjuksi. Käyttöautosta autonsa hankkii vuosittain jo yli 13 500 tyytyväistä asiakasta. Käyntejä merkkihuollossamme kertyy noin 100 000 vuodessa. Käyttöauton liikevaihto vuonna 2014 oli noin 310 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 500 asiantuntevaa autoalan ammattilaista. www.kayttoauto.fi 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs