Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Asemapäälliköntalon tarjouskilpailun voittaja valittu

Lahden kaupunki

Asemapäälliköntalon tarjouskilpailun voittaja valittu

Tiedote.
Julkaistu: 03.11.2015 klo 10:10
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin järjestämä Asemapäälliköntalon tarjouskilpailu on tullut päätökseensä. Rautatieaseman läheisyydessä sijaitsevasta talosta saatiin neljä tarjousta. Arviointiryhmä kävi tarjoukset läpi ja pisteytti ne yksimielisesti osa-alueittain. Tarjouskilpailun voittajaksi valittiin Henry Eskelinen perustettavan yhtiön lukuun.

Voittaneessa tarjouksessa rakennusten ostohinnaksi oli määritelty 15 000 euroa. Arviointiryhmä katsoi ehdotetun toiminta-ajatuksen, Jauhopeukalot Oy:n konditoria-kahvilan, soveltuvan hyvin kohteeseen. Asemapäälliköntalon ensimmäisessä kerrokseen tulisi kahvila ja kabinetti ja kellariin valmistustila. Toisen kerroksessa voisi olla asunto tai toimisto. Kesällä piha-alueella tulisi kesäkahvila. Pihasauna aiotaan laittaa vuokrakäyttöön. Tarjoukseen sisältyi yksityiskohtainen kunnostussuunnitelma, joka kattaa koko kohteen kunnostuksen. Lisäksi tarjouksen antajalla on aiempaa kokemusta vanhojen rakennusten kunnostamisesta.

Muita tarjouksen jättäneitä olivat Oy Nordit Investment Advice Link Ab, Osuuskunta Lahden Seudun Kulttuuri- ja Elämysmatkailu ja Liekki ry perustettavan kiinteistöosakeyhtiön lukuun.

 

Lisätietoja

Petri Solonen
maankäyttöinsinööri
p. 050 398 5396
etunimi.sukunimi@lahti.fi 


Juha Helminen
kaupungingeodeetti
p. 050 387 8710
etunimi.sukunimi@lahti.fi

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs