Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Analytiikka taistelee HIViä vastaan

Analytiikka taistelee HIViä vastaan

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2015 klo 12:45
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Terveysasema CrescentCare käyttää SAS® Visual Analytics ohjelmistoa tehostaakseen HIV:n hoitoa ja ennaltaehkäisyä

New Orleansilainen terveysasema CrescentCare koki hiljattain tarvitsevansa uuden ja paremman tavan hallita potilastietojaan ja saada käyttökelpoista tietoa kaikesta keräämästään datasta.

CrescentCare kääntyi SAS Visual Analyticsin puoleen saadakseen ohjelmiston tietojen tutkimiseen, vuorovaikutteiseen raportointiin ja analysointiin. Suunnitelmissa oli interaktiivinen ohjelmisto, joka auttaisi taistelussa HIViä vastaan, louisianalaiset kaupungit New Orleans ja Baton Rouge kun ovat AIDS-tilastoissa Yhdysvaltojen kaupungeista viiden kärjessä.

CrescentCaren tietohallintojohtaja Seema Gai kertoo terveysaseman käyttävän paljon erilaisia ohjelmia ja palveluja. Tieto tulee monesta eri lähteestä, kuten sähköisistä potilaskertomuksista, tukipalveluja tarjoavista yrityksistä, virastoista, vakuutusyhtiöistä, elintenluovutusrekisteristä ja muualta.

- Mietimme miten voisimme yhdistää kaikki nämä osapuolet ja tarjota johtajillemme ja loppukäyttäjille mahdollisuuden hoitaa sekä lääketiedettä että liiketoimintaa, kertoo Gai hakuprosessista, joka päättyi lopulta SAS Visual Analyticsin ohjelmistoon.

- Meidän piti saada ohjelma, jossa kaikki olennaiset tiedot olisi yhdessä paikassa. Pidimme tärkeänä tietojen visualisointia: grafiikkaa on helppo käyttää ja ymmärtää.

Tarjoamalla koko organisaatiolle pääsyn laajempiin tietoihin, voidaan tietojen päällekkäisyyttä vähentää huomattavasti. Päällekkäisyys ei välttämättä lisää kustannuksia, mutta se voi myös aiheuttaa virheitä, Seema Gai kertoo.

Lisätietoja SAS Visual Analyticsin oivalluksista “Data Visualization: What it is and why it is important.”

 

CrescentCare

CrescentCare on antanut kolmekymmentä vuotta toivoa, hoitoa ja myötätuntoa tuhansille miehille, naisille ja perheille, joita HIV ja AIDS koskettavat. Organisaatio huomioi, ettei HIV ole vain fyysinen, vaan myös psyykkinen, tunneperäinen ja sosiaalinen sairaus. Siksi CrescentCare tarjoaa täyden valikoiman palveluja, kuten HIV-klinikan, ruoka-annoksia kotiinkuljetuksella, siivousta, mielenterveyspalveluja, vertaistukea ja muuta - edullisesti ja jopa ilmaiseksi. Organisaatio tavoittaa vuosittain koulutustilaisuuksillaan yli 20 000 ihmistä taistelussa HIViä vastaan.

 

Lisätietoja:

Sari Hofmann, viestintä- ja markkinointijohtaja 040 753 8294, sari.hofmann@sas.com

Liitetiedostot

About SAS

SAS is the leader in business analytics software and services, and the largest independent vendor in the business intelligence market. Through innovative solutions, SAS helps customers at more than 75,000 sites improve performance and deliver value by making better decisions faster. Since 1976, SAS has been giving customers around the world THE POWER TO KNOW®. SAS and all other SAS Institute Inc. product or service names are registered trademarks or trademarks of SAS Institute Inc. in the USA and other countries. ® indicates USA registration. Other brand and product names are trademarks of their respective companies.  Copyright © 2015 SAS Institute Inc. All rights reserved. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs