Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » ALSO Finland Oy tuo Onrego Oy:n pilvipohjaisen järjestelmähallinnan jälleenmyyjien ja palveluntarjoajien saataville

ALSO Finland Oy tuo Onrego Oy:n pilvipohjaisen järjestelmähallinnan jälleenmyyjien ja palveluntarjoajien saataville

Tiedote.
Julkaistu: 16.08.2013 klo 10:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

ALSO Finland Oy vahvistaa ratkaisuliiketoimintaansa tarjoamalla jatkossa Onrego Oy:n työkalut pilvipohjaiseen järjestelmä- ja työasemahallintaan. ALSOn tavoitteena on tuoda jälleenmyyjien käyttöön työkaluja ja palveluita, joiden avulla suomalaiset jälleenmyyjät pystyvät tarjoamaan laadukkaita ja helppokäyttöisiä liiketoimintaa edistäviä sovelluksia. Onrego Oy:n edistyksellinen Online System Center tarjoaa työkalut, joiden avulla ALSOn jälleenmyyjät voivat tarjota palveluna valvontaa ja hoitoa asiakkaidensa työasema-, palvelin ja mobiililaiteympäristöille turvallisesti ja kustannustehokkaasti niin pieniin kuin suuriinkin ympäristöihin.

ALSO Finland Oy:n ja Onrego Oy:n välinen sopimus tarjoaa ALSOn asiakkaille etulyöntiaseman kilpailijoihin nähden. Kuukausimaksullisena palveluna tarjottava järjestelmähallinta vapauttaa henkilöstöä ja tuo säästöjä ilman etukäteisinvestointia. Onrego Oy:n Online System Center  -palvelu perustuu Microsoftin System Center 2012 –hallintaratkaisuun. 

”ALSO:n strategiana on tarjota kilpailuetua tuovia lisäarvopalveluita asiakkaillemme ja toimia markkinapaikkana pilvipalveluille Suomessa. Onregon modernit ratkaisut sopivat tähän erinomaisesti, ja näemmekin kasvumahdollisuudet erinomaisina. Lisäksi meitä houkuttaa mahdollisuus olla tukemassa suomalaista innovaatiota ja IT-alan kasvuyritystä”, sanoo Jukka Kortesniemi, ratkaisuliiketoiminnan johtaja ALSO:lta.

“Cloud First -politiikka yrityksissä ja julkishallinnossa on kasvattamassa pilvipalveluiden kysyntää huomattavasti. Näemme yhteistyön Alson kanssa merkittävänä uutena jakelukanavana Onregon pilvipalveluille, ja Alson jälleenmyyjille ja palveluntarjoajille aukeaa jakelusopimuksen myötä paljon uusia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia”, toteaa Onregon toimitusjohtaja Jarno Mäki.

Onregon ja ALSO Finlandin yhteistyö mahdollistaa Microsoftin System Center -ratkaisujen tarjoamisen palveluna Microsoftin kanavakumppaneille. Se tuo kaikenkokoisille yrityksille kustannustehokkaan tavan hallita IT-laitteita ja -infrastruktuuria ja on osoitus Microsoftin kumppaniekosysteemin yhteistyön luomasta lisäarvosta Suomessa”, Markku Pulkkinen, johtaja pienet ja keskisuuret asiakkaat, Microsoft Oy:ltä kertoo tyytyväisenä.

 

Lisätietoja ja yhteydenotot:

 

Jukka Kortesniemi
Head of Solutions

Mobile +358 40 1973668

jukka.kortesniemi@also.com

 

Kimmo Vesajoki

Vice President, Sales and Marketing

Mobile +358 40 4100 999

kimmo.vesajoki@onrego.fi 

Liitetiedostot

ALSO Finland on Suomen johtava IT-, kulutus- ja viihde-elektroniikan-tukkuri, joka on erikoistunut pitkälle automatisoituihin varasto- ja kuljetuspalveluihin. ALSO Finlandin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Tampereella, minkä lisäksi ALSO Finlandilla on toimipiste Espoossa.

ALSO tuo koko arvoketjuun merkittävää lisäarvoa kustannustehokkailla sähköisillä ratkaisuilla, nopeudella ja joustavuudella sekä ammattimaisesti hoidetuilla monipuolisilla myynnin tukipalveluilla. Liiketoiminta keskittyy erityisesti sähköisen kanavamyynnin kehittämiseen.

ALSO Finland edustaa yli sataa tuotemerkkiä. Lisätietoja www.also.fi

 

Onrego Oy on ketterä ja innovatiivinen it-infrastruktuurin pilvipalveluita kehittävä yritys, joka tarjoaa Microsoft System Center -teknologiaan perustuvaa järjestelmänhallintaratkaisua palveluna. Yhtiön omistajilla ja palvelun kehittäjillä on useiden kymmenien vuosien kokemus IT-alalta ja järjestelmän-hallinnasta. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Espoossa ja Jyväskylässä. Lisätietoja: www.onrego.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs