Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Suunnittelu ja tekniikka » Alfa Lavalilta prosessilaitteet tärkkelyksen käsittelyyn Venäjälle

Alfa Laval Nordic Oy

Alfa Lavalilta prosessilaitteet tärkkelyksen käsittelyyn Venäjälle

Tiedote.
Julkaistu: 02.02.2015 klo 08:15
Julkaisija: Alfa Laval Nordic Oy

Maailman johtava lämpö-, erotus- ja virtaustekniikan yritys Alfa Laval toimittaa prosessilaitteiston venäläiselle tuotantolaitokselle. Tilauksen arvo on reilut 8 miljoonaa euroa ja toimitus tapahtuu vuoden 2015 aikana.

Alfa Lavalin toimitukseen kuuluvat dekantteri, separaattorit, lämmönvaihtimet, haihduttimet sekä nesteen käsittelylaitteet muodostavat täydellisen prosessilinjan, jossa vehnästä talteenotetaan tärkkelys ja gluteeni jatkojalostettavaksi rehuntuotannossa.

”Tilaus osoittaa vahvaa asemaamme tärkkelysteollisuudessa, jonka olemme saavuttaneet laajan tuotetarjonnan ja prosessiosaamisemme ansiosta.”, sanoo Alfa Lavalin konsernijohtaja Lars Renström.

Tiesitkö, että… Alfa Laval on toiminut Venäjällä jo yli 110 vuotta, vuodesta 1903 lähtien?

 

Lisätietoja:

Taru Nikulainen, viestintäkonsultti, Brunnen Communications Oy

puh. 050 325 7347, taru.nikulainen@brunnen.fi

Teija Lahti, tiedottaja, Alfa Laval Nordic Oy

puh. (09) 804 04 624, teija.lahti@alfalaval.com

Alfa Laval

Alfa Laval kuuluu maailman johtaviin yrityksiin lämpö-, erotus- ja virtaustekniikassa. Alfa Lavalin asiakkaiden prosesseja tehostavia laitteita, järjestelmiä ja palveluja käytetään tuotteiden lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, erottamiseen ja kuljettamiseen.

Asiakkaat edustavat valmistavaa teollisuutta ja toimivat mm. elintarvikkeiden ja juomien, kemikaalien, lääkkeiden, tärkkelyksen, sokerin ja etanolin aloilla. Alfa Lavalin ratkaisuja käytetään myös mm. voimalaitoksissa sekä telakka- ja konepajateollisuudessa, kaivosteollisuudessa, lietteen ja jätevesien käsittelyssä, ilmastointiratkaisuissa sekä jäähdytysjärjestelmissä.

Alfa Laval Nordic on Alfa Lavalin tuotteita, järjestelmiä ja palveluita pohjoismaisilla markkinoilla myyvä yhtiö.

Alfa Lavalilla on toimintaa eri puolilla maailmaa lähes 100 maassa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2013 noin 3,2 miljardia euroa ja henkilöstöä yhtiössä työskentelee 16 000. Alfa Lavalin osake noteerataan OMX:ssä pohjoismaiden suurten yritysten ryhmässä (OMX Nordic Large Cap).

www.alfalaval.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs